Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.153 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

De meest uitdagende Sales stage van Amsterdam in Amsterdam

Solliciteren op de stage: De meest uitdagende Sales stage van Amsterdam in Amsterdam

Stage gegevens

Locatie(s) : Amsterdam
Branche : Toerisme
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 31 mei 2016
Soort werk : » Commercieel / Verkoop
   

Omschrijving stageplaats

De meest uitdagende Sales stage van Amsterdam

Wij zijn een innovatieve snel groeiende start-up uit Amsterdam. Met ons product bieden we talloze bezoekers toegang tot alle fantastische plekken die Amsterdam rijk is. Elke dag opnieuw.
We werken met een jong en ambitieus team vanuit ons fijne kantoor in hartje Amsterdam. Midden in een internationalisatietraject en met exceptionele groeiambitie zijn wij op zoek naar een gedreven stagiair. Iemand die zichzelf op diverse gebieden wil ontwikkelen en echt wil proeven van het professionele leven. Iemand die zich geroepen voelt ons team aan te vullen op het gebied van Sales.

Wie zijn wij

Wij zijn geen bedrijf met kaders en targets maar een team dat gezamenlijk een doel nastreeft onder het motto “work hard, play hard” . Wil jij zelf aan de knoppen zitten; rechtstreeks verantwoordelijk zijn voor je eigen doelen en resultaten; en van een geweldige opportunity gezamenlijk een succes maken. Twijfel dan niet en neem zeker contact met ons op!

Ons bedrijf bestaat sinds 2014 en sindsdien is het een Roller coaster richting de top van de toeristische markt. Wij zijn dus een platform waar hotels hun gasten kunnen verrassen met een persoonlijk welkom en volledige service voor tijdens hun verblijf. Dit doen we in samenwerking met verschillende partners als A’dam Tower, Accor hotels, Amsterdam Nightlife, Club Air, Club Escape, NH hotels, het Van Gogh Museum, de Heineken Experience en nog véél meer.
Tijdens je stage zal je starten in een ondersteunende rol waarbij onze salesmanager je wegwijs maakt in de verschillende werkzaamheden en processen. Gedurende je stage zal je de verantwoordelijkheid krijgen over je eigen projecten zodat je daadwerkelijk praktijkervaring opdoet. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het ontdekken en opbouwen van nieuwe relaties (sales) en/of het onderhouden en verbeteren ervan (account management). Het opzetten, uitvoeren en beheren van verschillende promotiecampagnes en prijsvragen. Voor deze partners wordt je ook het eerste aanspreekpunt, het visitekaartje van ons bedrijf. Bovendien vorm je de spil tussen de klantwens en onze mogelijkheden. Hierin werk je nauw samen met de klant en met onze teams in software development zodat we onze partners de beste oplossingen kunnen bieden.

Ons team

We werken letterlijk elke dag aan groei. Dit doen we samen. Met een team van 7 of 26 (inclusief ons team van developers) jonge en ambitieuze professionals. In een informele werksfeer die de professionaliteit niet in de weg staat. Waar je heel veel leert en elke dag uitgedaagd wordt. Midden in de actie van een jong, snel groeiend bedrijf. We zoeken daarom niet naar een specifiek CV maar naar een teamspeler met de juiste energie, skills en motivatie. Natuurlijk hou je ook van een gezellige borrel op ons dakterras of bij één van onze buren. Daarnaast kan je altijd even stoom afblazen op onze tafeltennis tafel.

Werkzaamheden

Ondersteunen van de sales manager
Bijdragen aan het bouwen en onderhouden van prettige, duurzame relaties met bestaande klanten en partners
Uitbreiden en versterken van onze markt door het ondersteunen bij de opbouw van nieuwe relaties
Verlenen van uitstekende service, zowel proactief als reactief (d.w.z. bij binnenkomende klantvragen)
Gestructureerd bijdragen aan de technische ontwikkeling van het product via feedback vanuit de markt
Opzetten, beheren en uitreiken van diverse sales verhogende initiatieven naar onze partners toe.
Bijdragen aan de salesorganisatie en aan de gestelde salesdoelen, inclusief de rapportage die hierbij hoort.
Verzorgen van klantgerichte producttrainingen en presentaties (deels op locatie)
Werken aan een optimaal resultaat samen met collega’s bij software development en marketing.

 

 

Vereisten

 

Wat verwachten wij van jou

Boven alles ben je ondernemend, punctueel en kun je goed luisteren. Je hebt aantoonbaar commerciële ervaring of een goede motivatie hiertoe. Je geniet van het goed faciliteren van het team en onze partners. Het is een pré als je affiniteit hebt met IT en internet, maar geen must. Je bent óf zeer getalenteerd en kersvers óf je hebt enige werkervaring in sales of account management in een B2B markt. Je bent initiatiefrijk en oplossingsgericht: want wat het probleem ook is, jij lost het op. Hierbij kan je natuurlijk rekenen op onze volledige support. Je bewaart overzicht, schept orde in chaos. Je hebt een vlotte, representatieve persoonlijkheid. Je bent bezig met een opleiding op HBO/WO niveau en je beheerst je Engels meer dan voldoende.

   

Trefwoorden

sales  meewerk stage  tourisme  relatiebeheer  klantgericht  dakterras  tafel tennis tafel  centrum amsterdam  vrijdagmiddagborrels  initiatiefrijk  creatief  oplossingsgericht  account management  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit | » Horeca | Toerisme | Facilitair |
Stageperiode: 6 maanden
Stagevergoeding: Ä 300
Startdatum: Liefst halverwege augustus 2016 anders 1 september
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk De meest uitdagende Sales stage van Amsterdam in Amsterdam
   

Bedrijfsprofiel

 
Onze organisatie ontwikkelt innovatieve concepten door toepassing van nieuwe technologieŽn in bestaande markten in combinatie met nieuwe commerciŽle invalshoeken.

Wij zijn een creatief internationaal georiŽnteerd bedrijf dat oplossingen zoekt voor vraagstukken (van andere bedrijven).
Projecten op het gebied van mondiale dienstverlening, systeem innovatie en ontwikkelingen van moderne software met diverse ontwikkelaars zitten in onze portfolio.

Dit bedrijf is een erkend stagebedrijf.
   
Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Andere stages van dit bedrijf

De meest uitdagende Marketing stage van Amsterdam in Amsterdam 31-05-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: