Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.259 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

De meest uitdagende Marketing stage van Amsterdam in Amsterdam


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Amsterdam
Branche : Toerisme
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 31 mei 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   

Omschrijving stageplaats

Over ons

Wij zijn een innovatieve snel groeiende start-up uit Amsterdam. Met ons product bieden we talloze bezoekers toegang tot alle fantastische plekken die Amsterdam rijk is. Elke dag opnieuw.
We werken met een jong en ambitieus team vanuit ons fijne kantoor in hartje Amsterdam. Midden in een internationalisatietraject en met exceptionele groeiambitie zijn wij op zoek naar een gedreven stagiair. Iemand die zichzelf op diverse gebieden wil ontwikkelen en echt wil proeven van het professionele leven. Iemand die zich geroepen voelt ons team aan te vullen op het gebied van Marketing.

Wie zijn wij

Wij zijn geen bedrijf met kaders en targets maar een team dat gezamenlijk een doel nastreeft onder het motto “work hard, play hard” . Wil jij zelf aan de knoppen zitten; rechtstreeks verantwoordelijk zijn voor je eigen doelen en resultaten; en van een geweldige opportunity gezamenlijk een succes maken. Twijfel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op!

Ons bedrijf bestaat sinds 2014 en sindsdien is het een Roller coaster richting de top van de toeristische markt. Wij zijn een platform waar hotels hun gasten kunnen verrassen met een persoonlijk welkom en volledige service voor tijdens hun verblijf. Dit doen we in samenwerking met verschillende partners als A’dam Tower, Accor hotels, Amsterdam Nightlife, Club Escape, NH hotels, Club Air, het Van Gogh Museum, de Heineken Experience en nog véél meer.
Tijdens je stage start je in een ondersteunende rol waarbij we je wegwijs maken binnen de verschillende werkzaamheden en processen. Gedurende je stage zal je de verantwoordelijkheid krijgen over je eigen projecten zodat je daadwerkelijk praktijkervaring opdoet. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het opzetten van marketing acties ter promotie van ons product, het beheren van onze social media kanalen en het uitbouwen van onze visibiliteit hierop. Ook het opzetten, uitvoeren en uitreiken van bijvoorbeeld een prijsvraag valt hieronder. Verder zal je bijdragen aan de ontwikkeling van nieuw marketing materiaal en het verbeteren van het bestaande marketingmateriaal. Het verzorgen van een goede spreiding en het meetbaar maken van de effectiviteit van het marketing materiaal. Hierin werk je nauw samen met ons team en is er goede ondersteuning beschikbaar.
Naast de prachtige werkomgeving in een pand vol andere bedrijven bieden we je een goede ondersteuning bij de afwisselende werkzaamheden. Dit alles met een fijne sfeer binnen een leuke groep ambitieuze collega’s.

Ons team

We werken letterlijk elke dag aan groei. Dit doen we samen. Met een team van 7 of 26 (inclusief ons team van developers) jonge en ambitieuze professionals. In een informele werksfeer die de professionaliteit niet in de weg staat. Waar je heel veel leert en elke dag uitgedaagd wordt. Midden in de actie van een jong, snel groeiend bedrijf. We zoeken daarom niet naar een specifiek CV maar naar een teamspeler met de juiste energie, skills en motivatie. Natuurlijk hou je ook van een gezellige borrel op ons dakterras of bij één van onze buren. Daarnaast kan je altijd even stoom afblazen op onze tafeltennis tafel.

Je werkzaamheden


Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:


Ondersteunen bij het ontwikkelen en verbeteren van ons marketing materiaal.
Onderhouden van prettige, duurzame relaties met bestaande partners op het gebied van marketing benodigdheden.
Verlenen van uitstekende service, zowel proactief als reactief.
Het opzetten van marketing acties ter promotie van ons producten .
Het beheren van onze social media kanalen en het uitbouwen van onze visibiliteit hierop.
Het opzetten, uitvoeren en uitreiken van een prijsvraag.
Het schrijven van aantrekkelijke online en offline content.
Beheren van het marketing beeldmateriaal.
Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuw marketing materiaal.
Het verbeteren en vernieuwen het huidige marketingmateriaal.
Het opzetten en verzorgen van een efficiënte spreiding van het marketingmateriaal.
Het meetbaar maken van de effectiviteit van het marketing materiaal.

Vereisten

 

Jouw profiel

Boven alles ben je ondernemend, communicatief vaardig en kun je goed luisteren. Je hebt affiniteit met tekst en beelduitingen. Je geniet van het goed faciliteren van het team en onze partners. Het is een pré als je affiniteit hebt met programma's als Indesign, Illustrator en/of Photoshop maar geen must. Je bent initiatiefrijk en oplossingsgericht en niet bang om ‘gekke’ initiatieven voor te stellen. Liever bijzonder dan standaard. Hierbij kan je natuurlijk rekenen op onze volledige support, je stage blijft immers een leertraject. Je bewaart overzicht, schept orde in chaos. Je hebt een vlotte, representatieve persoonlijkheid. Je bent bezig met een opleiding op HBO/WO niveau, je beheerst je Nederlands perfect en je Engels meer dan voldoende.

   

Trefwoorden

marketing  tafel tennis tafel  centrum amsterdam  engels  oplossingsgericht  initiatiefrijk  meewerkstage  tourisme  relatiebeheer  klantgericht  dakterras  vrijdagmiddagborrels  creatief  media vormgeving  contentontwikkeling  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie | » Horeca | Toerisme | Facilitair |
Stageperiode: 6 maanden
Stagevergoeding: Ä 300
Startdatum: Liefst halverwege augustus 2016 anders 1 september
Soort stage:
» Meeloopstage
» Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Onze organisatie ontwikkelt innovatieve concepten door toepassing van nieuwe technologieŽn in bestaande markten in combinatie met nieuwe commerciŽle invalshoeken.

Wij zijn een creatief internationaal georiŽnteerd bedrijf dat oplossingen zoekt voor vraagstukken (van andere bedrijven).
Projecten op het gebied van mondiale dienstverlening, systeem innovatie en ontwikkelingen van moderne software met diverse ontwikkelaars zitten in onze portfolio.

Dit bedrijf is een erkend stagebedrijf.
   
Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: