Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.278 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Contentmarketing en SEO meewerkstage in Beverwijk


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Beverwijk
Branche : Retail | Groothandel
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 06 oktober 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
   

Omschrijving stageplaats

Volg jij een HBO-studie in de richting van marketing / communicatie of digital marketing of iets wat daaraan gerelateerd is? Wij hebben een leuke stage voor je bij een groeiende webshop. Ben jij onze nieuwe stagiair contentmarketing en SEO?

WAT GA JE DOEN?

Als stagiair contentmarketing & SEO help je onze SEO-specialist met het optimaliseren van onze webshop. Je zal blogs gaan schrijven voor ons blog en uiteraard zal je ook onze social media kanalen gaan bijhouden en daar leuke acties en posts voor verzinnen. Verder zal je ook meehelpen met het schrijven van teksten over de merken die wij voeren, over hoe je de juiste schoenen kiest en over de schoenen zelf.  

WAT GA JE LEREN?

Wat je leert is hoe je een contentmarketingplanning maakt voor alle kanalen. Je leert ook om te achterhalen wat de beste content is voor welk kanaal. We leren je omgaan met Google Analytics en andere tools voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) en mocht je WordPress nog niet kennen, dan ken je het na je stage zeker. Uiteraard leer je ook al wat kneepjes uit het SEO-vak, wat wel en niet werkt en hoe je herkent of een website goed of slecht in elkaar zit voor SEO. Daarnaast leer je uiteraard ook alles over het runnen van een webwinkel, want je zit bij ons dicht op het reilen en zeilen van de webshop. 

Vereisten

 
Handig voor deze stage is dat je al wel wat weet van hoe Facebook, Twitter en Pinterest werken, liefst heb je zelf ook een profiel. Verder ben je goed in de Nederlandse taal en hou je van schrijven. Enige affiniteit met schoenen is ook wel fijn, want je gaat heel veel schrijven over schoenen. Tot slot is het ook wel mooi meegenomen als je zelf regelmatig online bestelt en weet hoe een webshop hoort te werken vanuit de klantkant.
   

Trefwoorden

webshop  webwinkel  seo  zoekmachinemarketing  zoekmachineoptimalisatie  online  ecommerce  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie | » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: 6 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: Februari 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een familiebedrijf dat al ruim 90 jaar schoenen verkoopt in het hoge segment. Topmerken als Van Bommel, Van Lier, Greve, Santoni en vele andere zijn al jaren aan ons verbonden. De webwinkel bestaat sinds ruim 4 jaar, maar de retailfilialen bestaan binnen de families die ze runnen al vele jaren. Die ervaring wordt gebruikt om onze klanten de beste service en beste advies te geven, zodat elke klant tevreden met een paar goed passende schoenen naar huis gaat.
   
Plaats: Beverwijk - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: