Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.256 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage mode en textiel in Hezingen


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Hezingen
Branche : Overige
Land : Nederland
Geplaatst op : Vrijdag 08 juli 2016
Soort werk : » Logistiek / Distributie / Magazijn
» Productie
» Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
» Winkelwerk / Retail / Detailhandel
   

Omschrijving stageplaats

Wij zijn een naaiatlier dat zich richt op het ontwerpen en produceren van verschillende producten zoals tassen, kleding, gordijnen, kussens en raambekleding. Zowel aan de ontwerpkant als aan de productiematige kant zijn er verschillende mogelijkheden. Ontwerpen en je eigen kleding produceren behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast is het wel de bedoeling dat je je alle facetten van het bedrijf eigen maakt en meehelpt (deels) in de productie van de producten.

Ons naaiatelier wordt ondersteund door personen met een afstand tot de arbeidsmarkt die ondersteunende werkzaamheden verrichten en daarna weer doorstromen richting werk. Begeleiding is hierbij aanwezig.

Ben jij de enthousiaste, gedreven student vol ideeen en zoek je een uitdaging binnen een atelier? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vereisten

 

Wij zijn erkend leerbedrijf voor de opleidingen basismedewerker mode niveau 2; allround medewerker mode / maatkleding niveau 3 en specialist mode/maatkleding niveau 4.

 

   

Trefwoorden

mode  kleding  maatwerk  maatkleding  textiel  creatief  
   
Minimaal opleidingsniveau: Niet gespecificeerd
Studierichting(en): » Maakt niet uit |
Stageperiode: onbekend
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: per direct mogelijkheden
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
» Onderzoekstage
» Traineeship
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een professioneel atelier dat zich richt op maatwerk. Tassen, kussens, gordijnen en alle voorkomende werkzaamheden worden bij ons gemaakt. Op maat is (bijna) alles mogelijk! Naast de coupeuses die werkzaam zijn, worden we ondersteund door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die ondersteunende werkzaamheden verrichten.
   
Plaats: Hezingen - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: