Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.113 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stagiair/Leerling Kok in Zeist

7 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Zeist
Soort werk: » Horeca / Catering / Hostess
Branche: » Horeca | Catering
Type stage:
»  Traineeship
Stagevergoeding: » Nog onbekend
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Stagiaire Keuken M/V gezocht in Zeist – Utrecht

Zoek je een leerzame stage als kok in de omgeving van Utrecht? – wij hebben een stagiaire keuken vacature beschikbaar.

 

Algemene informatie

Ons hotel is een vier sterren hotel dat gevestigd is in Zeist in Utrecht en biedt een hotel met 97 hotelkamers en suites, een theater, bioscoopzalen, vergaderzalen en een tweetal restaurants te weten Restaurant Walkart Park en Theatercafé ’t Weeshuis. Niet voor niets is onze slogan “Verrassend Veelzijdig” Van opera tot cabaret, van de rode loper première van de nieuwste James Bond film SPECTRE tot Veldhuis en Kemper.

 

In onze keuken

wordt gewerkt met een no nonsens mentaliteit. Gerechten bereiden is ieders passie en dat dragen wij dan ook uit met veel vuur. Wij beschikken over twee keukens: een à la carte keuken en een banquet keuken. Binnen onze banqueting keuken hebben wij regelmatig plaats voor enthousiaste stagiaires!

 

Als stagiaire kok

bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit het verrichten van voorbereidende werkzaamheden, zoals het wassen en snijden van ingrediënten, het maken van beslag of deeg. Tevens ben je mede verantwoordelijk voor het gereed maken van bestellingen.

 

Wij zoeken

jou als jij bezig bent met een horeca- of koksopleiding, en jij het leuk vindt om te werken in een keuken en gerechten  te bereiden.

Bij voorkeur heb je al enige ervaring opgedaan in de horeca.

 

Wij bieden

een stageplaats in een informele, collegiale sfeer en een professionele leeromgeving. Daarnaast bieden wij nog een aantal interessante Medewerkers-arrangementen. Ook hebben wij een actieve personeelsvereniging, die regelmatig leuke activiteiten organiseert.

 

Solliciteer dan direct!

 

 

 

   

Vereisten

 

Wij zoeken

jou als jij bezig bent met een horeca- of koksopleiding, en jij het leuk vindt om te werken in een keuken en gerechten  te bereiden.

Bij voorkeur heb je al enige ervaring opgedaan in de horeca.

   

Trefwoorden

kok  leerling  stage  hotel  zeist  
   
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: » 1 jaar
Startdatum: » Januari/Februari 2018
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Onze organisatie is verrassend veelzijdig. Daarmee zijn wij een uitdagende werkgever. De vele bedrijfsonderdelen van dit gerenommeerde familiebedrijf staan garant voor een unieke, gastvrije omgeving waar zowel zakelijke als particuliere gasten in een ongedwongen sfeer kunnen genieten. Voor onze gasten gaan onze medewerkers tot het uiterste. De professionaliteit die wij daarbij van onze medewerkers verwachten, mogen zij ook van ons verwachten. Professionaliteit op het gebied van arbeidsomstandigheden, veiligheid en welzijn. Maar ook op het gebied van begeleiding, instructie en loopbaanontwikkeling. Gastvrijheid is ons vak en dat geldt ook richting onze medewerkers. Daarom hechten wij veel waarde aan sociale activiteiten binnen ons bedrijf én een goede collegialiteit tussen alle medewerkers.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.