Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.147 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Hbo meeloopstage Creatie website en social media in Heeze

Solliciteren op de stage: Hbo meeloopstage Creatie website en social media in Heeze

Stage gegevens

Locatie(s) : Heeze
Branche : Communicatie | PR | Voorlichting
Land : Nederland
Geplaatst op : Woensdag 31 augustus 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   

Omschrijving stageplaats

Wil jij onderdeel uitmaken van een kleine en snel groeiende onderneming en is het je droom om bij een hightech startup een uitdagende stageopdracht uit te voeren? Dan is dit jouw kans!

Wij zijn een jonge, zich snel ontwikkelende hightech start up. We richten ons op de ontwikkeling, de productie en het vermarkten van een automatische aspergeoogstmachine. Aspergeoogst is tot nu toe een zeer arbeidsintensieve tak van de tuinbouw. Het “witte goud” wordt tot op de dag van vandaag handmatig geoogst door duizenden handarbeiders. We hebben als eerste bedrijf met succes de haalbaarheid van een automatische aspergeoogstmachine aangetoond. We staan nu voor de uitdaging deze innovatie door te zetten tot een succesvol product en ons bedrijf te laten groeien tot een succesvolle onderneming. Daar hebben we goede mensen voor nodig die op alle niveaus mee kunnen denken en doen, die zichzelf als medewerker en persoonlijkheid verder kunnen ontwikkelen en ons bedrijf kunnen laten groeien tot de organisatie die we willen zijn: een wereldspeler in de tuinbouw.

Achtergrondinformatie over de ontwikkeling van onze machine:
We hebben dus een volautomatische aspergeoogstmachine in ontwikkeling. In 2016 wordt de eerste alfa versie getest door Wageningen University of Research en een aantal grote aspergetelers. Volgens plan gaan we in 2017 de betamachine testen en verschijnt in 2018 het eerste prototype / de nulserie. Er is momenteel zeer veel belangstelling van diverse media (kranten, vakbladen, regionale- en landelijke tv etc) om te publiceren over de volautomatische aspergeoogstmachine en over ons bedrijf. Tot nu toe hebben we, om diverse redenen, bewust alle publiciteit minimaal gehouden. Vanaf 2017 willen we echter heel uitgebreid en gestructureerd gaan communiceren met de markt en alle mogelijke stakeholders.

Jouw opdracht
Een door ons ingehuurd designbureau heeft onze huisstijl en bedrijfs-DNA ontwikkeld. Er zijn momenteel al richtlijnen voor de website. Aan jou de opdracht om het domein visueel en tekstueel volgens de opgestelde richtlijnen in te vullen en een plan of instructie te schrijven over hoe deze informatie vervolgens door ons aangepast / onderhouden kan worden. Daarnaast hebben we ook een LinkedIn bedrijfspagina. Deze bevat momenteel nauwelijks informatie en moet in minimaal 2 talen opgezet worden op een wijze die traffic genereert. We gaan LinkedIn ook gebruiken om vacatures te communiceren.

Vereisten

 

Je volgt een hbo studie in de richting communicatie en zoekt een uitdagende afstudeerstage bij een snel groeiende, hightech start up. Aanvullend kun jij je vinden in onderstaande punten:

  • Je kunt abstracte richtlijnen van een design bureau interpreteren;
  • Je bent creatief;
  • Je hebt een hoog werktempo en kun snel schakelen;
  • Je kunt compacte teksten schrijven en daar bijpassend beeldmateriaal bij zoeken;
  • Je kunt videobeelden monteren (of bent bereid dit te leren), bij voorkeur in Adobe premiere;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels en bij voorkeur ook Duits;
  • Je hebt affiniteit met de agri-wereld.
Wat bieden wij
Wij bieden jou een leuke en leerzame stage bij een uitdagende hightech startup, waarbij geen dag hetzelfde is. Als start up komen we namelijk elke dag en elke week weer nieuwe onverwachte situaties tegen. De cultuur binnen ons bedrijf is informeel, heel open en hecht. Ons werktempo is hoog, we schakelen snel en nemen continu efficiënte besluiten. Tijdens je stage word je goed begeleidt en ontvang je een prima stagevergoeding. Indien je niet (meer) in het bezit bent van een studenten-OV of ander vervoer hebt, ontvang je van ons een reiskostenvergoeding.
   

Trefwoorden

meeloopstage  landbouw  start-up  communicatie  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: September 2016
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Hbo meeloopstage Creatie website en social media in Heeze
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een jonge, zich snel ontwikkelende hightech start up. Wij richten ons op de ontwikkeling, de productie en het vermarkten van een automatische aspergeoogstmachine. Aspergeoogst is tot nu toe een zeer arbeidsintensieve tak van de tuinbouw. Het “witte goud” wordt tot op de dag van vandaag handmatig geoogst door duizenden handarbeiders.
Wij hebben als eerste bedrijf met succes de haalbaarheid van een automatische aspergeoogstmachine aangetoond. We staan nu voor de uitdaging deze innovatie door te zetten tot een succesvol product en ons te laten groeien tot een succesvolle onderneming. Daar hebben we goede mensen voor nodig die op alle niveaus mee kunnen denken en doen, die zichzelf als medewerker en persoonlijkheid verder kunnen ontwikkelen en kunnen laten groeien tot de organisatie die we willen zijn: een wereldspeler in de tuinbouw.
   
Plaats: Heeze - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Andere stages van dit bedrijf

Afstudeerstage Productintroductie Communicatieplan in Heeze 24-10-2016
Hbo Afstudeerstage Creatie website en social media in Heeze 31-08-2016

Dit bedrijf heeft ook bijbaanvacatures

Bijbaan creatie website en social media in Heeze 23-09-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: