Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.155 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Afstudeerstage Productintroductie Communicatieplan in Heeze

Solliciteren op de stage: Afstudeerstage Productintroductie Communicatieplan in Heeze

Stage gegevens

Locatie(s) : Heeze
Branche : Communicatie | PR | Voorlichting
Land : Nederland
Geplaatst op : Maandag 24 oktober 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   

Omschrijving stageplaats

Is het je droom om bij een hightech startup een uitdagende opdracht te doen? Kun je mee in het tempo van een snel groeiende onderneming? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een proactieve stagiaire die ons communicatieplan voor de introductie van ons nieuwe product wil schrijven. De startdatum voor de stage bepalen wij graag in overleg met jou!

Wij zijn een jonge, zich snel ontwikkelende hightech start up. We richten ons op de ontwikkeling, de productie en het vermarkten van een automatische aspergeoogstmachine. Aspergeoogst is tot nu toe een zeer arbeidsintensieve tak van de tuinbouw. Het “witte goud” wordt tot op de dag van vandaag handmatig geoogst door duizenden handarbeiders.

Jouw opdracht

Voor de marktintroductie van de volautomatische aspergeoogstmachine moet een marktintroductie communicatieplan ontwikkeld worden, dat in 2017 en 2018 uitgevoerd gaat worden. Het wordt jouw taak om het totale communicatieplan te schrijven voor de introductie van onze machine voor de Nederlandse markt. Een onderzoek naar de doelgroep en de communicatiekanalen die ze gebruiken om hun informatie te krijgen, zijn onderdeel van je opdracht.

Het communicatieplan bevat onder andere de volgende onderdelen:

  • Welke doelgroep gaan we via welke media benaderen?
  • Vanaf wanneer verspreiden we persberichten?
  • Welke regionale- en of landelijke tv kanalen gaan de primeur krijgen?

Daarnaast is er in november een grote beurs in Karhlsruhe. Het maken van een beursplan hiervoor maakt ook deel uit van je stage.

Vereisten

 

Profiel gezochte kandidaat

Je volgt een hbo studie in de richting communicatie of commerciŽle economie en zoekt een uitdagende afstudeeropdracht bij een snel groeiende, hightech start up. Aanvullend kun jij je vinden in onderstaande punten:

  • Je kunt zelfstandig werken en hebt voldoende aan enkele uren begeleiding per week;
  • Je hebt een hoog werktempo en kun snel schakelen;
  • Je bent creatief;
  • Je staat open voor nieuwe communicatievormen maar hebt tegelijk een realistische kijk op de wijze waarop stakeholders (bijv. telers) markt- en productinformatie tot zich nemen;
  • Je hebt bij voorkeur affiniteit met de agri-wereld.

Wat bieden wij

Wij bieden jou een leuke en leerzame opdracht bij een uitdagende hightech startup, waarbij geen dag hetzelfde is. Als start up komen we namelijk elke dag en elke week weer nieuwe onverwachte situaties tegen. De cultuur binnen ons bedrijf is informeel, heel open en hecht. Ons werktempo is hoog, we schakelen snel en nemen continu efficiŽnte besluiten. Tijdens je stage word je goed begeleidt en ontvang je een prima stagevergoeding. Indien je niet (meer) in het bezit bent van een studenten-OV of ander vervoer hebt, ontvang je van ons een reiskostenvergoeding.

Over Ons bedrijf

Wij hebben als eerste bedrijf met succes de haalbaarheid van een automatische aspergeoogstmachine aangetoond. We staan nu voor de uitdaging deze innovatie door te zetten tot een succesvol product en door te groeien tot een succesvolle onderneming. Daar hebben we goede mensen voor nodig die op alle niveaus mee kunnen denken en doen, die zichzelf als medewerker en persoonlijkheid verder kunnen ontwikkelen en ons als bedrijf kunnen laten groeien tot de organisatie die we willen zijn: een wereldspeler in de tuinbouw.

Wij hebben†een volautomatische aspergeoogstmachine in ontwikkeling. In 2016 is de eerste alfa versie getest door Wageningen University of Research en een aantal grote aspergetelers in Nederland. Momenteel (oktober 2016) zijn we bezig een betamachine te ontwikkelen en te bouwen. In aspergeseizoen 2017 wordt deze betamachine getest. Volgens plan komt in 2018 het eerste prototype/ de nulserie op de markt. Er is zeer veel belangstelling van diverse media (kranten, vakbladen, regionale- en landelijke tv etc) om te publiceren over de volautomatische aspergeoogstmachine en over ons bedrijf. Tot nu toe hebben we bewust alle publiciteit minimaal gehouden om diverse redenen. In 2017 willen we echter heel uitgebreid en gestructureerd gaan communiceren met de markt en alle mogelijke stakeholders.

   

Trefwoorden

afstudeeropdracht  afstudeerstage  landbouw  start-up  communicatie  hbo  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: zo snel mogelijk, in overleg
Soort stage:
» Afstudeerstage
» Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Afstudeerstage Productintroductie Communicatieplan in Heeze
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een jonge, zich snel ontwikkelende hightech start up. Wij richten ons op de ontwikkeling, de productie en het vermarkten van een automatische aspergeoogstmachine. Aspergeoogst is tot nu toe een zeer arbeidsintensieve tak van de tuinbouw. Het ďwitte goudĒ wordt tot op de dag van vandaag handmatig geoogst door duizenden handarbeiders.
Wij hebben als eerste bedrijf met succes de haalbaarheid van een automatische aspergeoogstmachine aangetoond. We staan nu voor de uitdaging deze innovatie door te zetten tot een succesvol product en ons te laten groeien tot een succesvolle onderneming. Daar hebben we goede mensen voor nodig die op alle niveaus mee kunnen denken en doen, die zichzelf als medewerker en persoonlijkheid verder kunnen ontwikkelen en kunnen laten groeien tot de organisatie die we willen zijn: een wereldspeler in de tuinbouw.
   
Plaats: Heeze - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Andere stages van dit bedrijf

Hbo Afstudeerstage Creatie website en social media in Heeze 31-08-2016
Hbo meeloopstage Creatie website en social media in Heeze 31-08-2016

Dit bedrijf heeft ook bijbaanvacatures

Bijbaan creatie website en social media in Heeze 23-09-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: