Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.201 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Marketing/sales stagiaires in Alkmaar, Amsterdam en Rotterdam

20 februari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Alkmaar, Amsterdam en Rotterdam
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
» Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: » Commercieel | Sales
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wij zijn een jonge organisatie die volop in ontwikkeling is.

Jouw stageopdracht gaat zicht richten op de landelijke groeistrategie en marketingcommunicatie voor de komende vijf jaar.

Regiodienst laat jou verder graag kennis maken met het “echte werk”! Wij zijn een werving en selectiebureau gespecialiseerd in de techniek. Er komen ontzettend veel aspecten langs in dit traject van vacatureteksten opmaken tot relatiebeheer met de kandidaten en bedrijven en alles tot een succesvolle plaatsing. Wil jij deel uitmaken van dit proces in een jong en enthousiast team? 

Regiodienst is een team van recruitment specialisten die gespecialiseerd en gericht zijn op technici. Het werven van de juiste technische kandidaten, daar zijn we goed in en daar hebben we lol in! Van monteurs t/m middenkader en management functies. Wij zijn ontstaan uit onze overtuiging dat de juiste match WEL gemaakt kan worden. ‘De match’, onze wedstrijd, is enerzijds de juiste technische kandidaat vinden voor de opdrachtgever en anderzijds de juiste werkplek voor de technische kandidaat. Regio staat voor onze lokale aanwezigheid. Dienst omdat wij met onze unieke werkwijze succesvol de juiste match maken en dat non-stop, 24 uur per dag, 7 dagen per week

Andere stage mogelijkheden binnen Regiodienst kan je terug zien via onze eigen website.

Vereisten

 

Wat wij verwachten van jou als stagiair?

  • Je kan zelfstandig naar ons kantoor komen;
  • Bent beschikbaar voor tenminste 32 uur;
  • Jij bent enthousiast en wilt echt wat leren in jouw (meeloop)stage.

Wij bieden jou een plaats waar je verder kan leren en ontwikkelen. Jij maakt kennis met de arbeidsmarkt en krijgt hierdoor een verwachting voor in de toekomst. Je krijgt uiteraard een stagevergoeding en wanneer jij echt leuk meewerkt en het recruiten goed oppakt zit er misschien wel toekomst in voor je ….

   

Trefwoorden

commercieel  sales en marketing  recruitment recruiter human resources hr  junior recruitment consultant  verkoop binnendienst  stage sales accountmanager  meewerkstage assistent accountmanager  hbo stage personeel organisatie  werving en selectie  international recruiter  
   
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Regiodienst is een snel groeiende uitzendorganisatie die actief is binnen de technische branche en gevestigd in Alkmaar en Amsterdam. Met ons team helpen wij dagelijks onze opdrachtgevers bij het vinden van technisch personeel. Wij onderscheiden ons door te werken met een zelf ontworpen systeem wat ons in staat stelt adequaat en effectief te werken. Daarnaast bemiddelen wij bij voorkeur in werk voor de langere termijn met uitzicht op een vast dienstverband in plaats van de korte opdrachten.

Ons team bestaat uit enthousiaste, energieke, ondernemende en proactieve medewerkers.Naast het harden werken, beleven we veel plezier met elkaar en in ons werk.

Bedrijfsnaam: Regiodienst
Plaats: Alkmaar - Waar ligt dit?Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage