Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.296 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Marketing/Sales/Klantenservice stagiair gezocht in Amstelveen


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Amstelveen
Branche : Retail | Groothandel
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 19 januari 2017
Soort werk : » Secretarieel
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
» Administratief
» Management / Leidinggevende / Ondernemer
» Callcenter / Customer service
» Inkoop
» Promotiewerk
» Winkelwerk / Retail / Detailhandel
   
Uitbieden.nl

Omschrijving stageplaats

Ben jij op zoek naar een stage bij een jonge en frisse organisatie waar jij de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven stagiaires die zich verder willen professionaliseren in sales en/of (online) marketing en/of klantenservice!

Locatie
Ons kantoor is gevestigd in hartje Amstelveen, op 1 minuut lopen vanaf het eindpunt tram 5.

Werkzaamheden
Tijdens jouw leerzame stageperiode krijg je van ons de verantwoordelijkheid en de ruimte om mee te denken in een snelgroeiende onderneming en veel te leren over ondernemerschap. 

Wij bepalen samen met jou waar jouw passie en jouw kwaliteiten liggen en op welke afdeling jij het beste past!

Vereisten

 
Wij zoeken iemand met
- HBO of WO student, voorkeur studie: Commercieel en/ of Marketing gericht;
- MBO/MBO student, voorkeur studie: Klantenenservice/Administratie gericht;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal (is een pre);
- Klantgerichte en commerciële instelling!

Dus ben jij de toekomstige topper op onze marketing, sales of klantenservice afdeling?

Solliciteer!
Laat van je horen, solliciteer vandaag nog voor deze kans! Bij voorkeur via Stagemotor.nl, op deze manier hebben we direct inzicht in jouw profiel en kunnen we snel contact met je opnemen!

   

Trefwoorden

klantenservice  commercieel  marketing  online marketing  administratie  inkoop  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: € 250
Startdatum: per direct / in overleg / per jan. / per feb.
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
UitBieden.nl is een veiling- en dealsite voor producten en gadgets en is actief in Nederland en België die onder andere genomineerd is voor de Succes Award 2014 en de winnaar is van de Succes Award Innovatie Prijs in de categorie Veilingsites 2014. Bied mee op de leukste vrijetijdsactiviteiten en producten! UitBieden.nl selecteert de leukste arrangementen, producten en aanbiedingen voor een zo goedkoop mogelijke prijs en een zo hoog mogelijke kwaliteit. Elke dag staan er tientallen aanbiedingen online waar u uit kunt kiezen. Het enige wat u hoeft te doen is een account aanmaken, inloggen en u kunt bieden op de door uw gewenste veiling vanaf €1-. De bieder die aan het einde van de veiling het hoogste bod uitbrengt, wint de aanbieding.Direct kopen bij het ‘Koopje van de Dag’ UitBieden.nl beschikt daarbij over het ‘Koopje van de Dag’, een aanbod van een product of vrijetijdsarrangement voor één dag die de bezoeker direct kan opeisen (zonder te bieden) door deze te kopen. Iedere dag verschijnt er een ander ‘Koopje van de Dag’ die een geldigheid heeft van 24 uur. Met de button ‘Koop Nu’ kunt u uw Koopje claimen! UitBieden.nl probeert elke dag een nieuw en aantrekkelijk koopje aan te bieden. Het ‘Koopje van de Dag’ is voor iedereen die niet wilt wachten tot de veiling is afgelopen en/of niet de onzekerheid wilt ervaren om uiteindelijk niet de hoogste bieder te zijn aan het einde van een veiling. Een andere reden om het ‘Koopje van de Dag’ aan te bieden is dat sommige aanbieders hun producten of arrangementen niet in een veiling willen of mogen aanbieden. Op deze wijze kunnen wij als veilingsite toch leuke producten en soms ook arrangementen aan onze leden bieden met een flinke korting!
   
Bedrijfsnaam: Uitbieden.nl
Plaats: Amstelveen - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: