Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.109 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Meeloopstage coaching en training in Venlo

20 april 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Venlo
Soort werk: » Staf / Advies / Consultancy
» Onderwijs en wetenschap
» Medisch
» Zorg / Thuiszorg / Kinderopvang
Branche: » Gezondheidszorg | Medisch
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » 250
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Werk je graag voor en met mensen? Mens en Relatie Venlo biedt voor de opleiding Hbo Psychologie of Hbo Toegepaste Psychologie (of een vergelijkbare opleiding) een meeloopstage. Je zult hierbij assisteren bij het ontwikkelen en uitvoeren van communicatietrainingen, voorlichtingsmateriaal, teambuildingsessies en coaching, waarbij je clienten in een e-coachingtraject begeleidt, telefonisch of face-to-face (huisbezoek). Ook zul je meewerken aan individuele communicatietrainingen voor de medewerkers, waarbij je rollenspelen op video opneemt en op grond hiervan feedback en advies geeft (i.c. video interactieve trainingen t.b.v. professionele gespreksvaardigheden). Dit kan in heel Nederland zijn, je zult gemiddeld een dag per week 'op pad' zijn. Daarnaast werk je mee op de afdeling bemiddeling, waarbij je assisteert bij een diversiteit aan werkzaamheden, zoals: het verwerken van intakedossiers, het analyseren van gegevens en het selecteren van contactvoorstellen (matchen/koppelen).

Afhankelijk van je studierichting, stelt de school eisen aan competenties op je stage. Tijdens deze stage komen onder meer aan bod: coaching en ontwikkelen coachingstraject op grond van de individuele behoefte, ontwikkelen en het geven van training en voorlichtingsmateriaal ontwikkelen. Daarnaast zul je je ontwikkelen op onderdelen als: professionaliseren, persoonlijke ontwikkeling, plannen en organiseren, zelfstandig werken en samenwerken. 

 

   

Vereisten

 

Deze stage is beschikbaar na 1 juli 2017. Vermeld in de motivatie bij je sollicitatie de code 2017-2. Sollicitaties graag per email, met naast de persoonlijke gegevens (c.v.) ook een toelichting met de motivatie om bij Mens en Relatie stage te lopen, verwachtingen van de stage, het studiejaar, de beschikbare dagen en de gewenste periode. 

Wat bieden we? Een dynamische, afwisselende stage met eigen verantwoordelijkheid en heldere doelen in een gezellig team. Stagevergoeding 250,= euro per maand bij vijf dagen per week stage. Een deeltijdstage is ook mogelijk.

Wat zoeken we? Een communicatieve, sociale, ondernemende HBO/WO student met een passie voor menselijke relaties. Deze stage is geknipt voor je, als je een beetje handig bent met techniek (zoals het opnemen van rollenspelen per video en hier eenvoudige montages op toepassen) en een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid hebt. Maar vooral als je iemand bent, die iets voor een ander wil betekenen.


 

 

   

Trefwoorden

psychologie  coaching  training  e-coaching  ecoaching  elearning  e-learning  relatiecoach  relatieconsulent  consulent  bemiddeling  matching  relatie  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Gezondheidszorg | Sport & Beweging
» Onderwijs | Taal | Cultuur | Kunst
» Gedrag en Maatschappij
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
De organisatie is een erkend, landelijk bureau dat bemiddelt voor duurzame man/vrouw relaties. Een netwerk van consulenten in Nederland wordt ondersteund door het kantoor in Venlo met taken op het gebied van onder meer bemiddeling (matching), marketing en communicatie, correspondentie, boekhouding, persoonlijkheidsonderzoek en coaching. De regionale consulent bezoekt de mensen thuis, zodat we een goed beeld krijgen van de persoon en wat voor hem of haar belangrijk is in een relatie. De consulent gaat samen met de relatie-adviseurs van de afdeling bemiddeling op zoek naar de ware Jacob(a). Door deze persoonlijke, diepgaande aanpak, vindt 3 van de 4 binnen het jaar een partner.

Bedrijfsnaam: Mens en RelatieDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Aanbevolen stages

Intern HRM (450 stagevergoeding!)
's-Hertogenbosch
Onderzoeker werkdruk onderwijs
Nederland
Uitdagende Meewerkstage
's-Hertogenbosch
Commercieel mdw. Verhuurmakelaar De Huisadviseur
Maastricht (150,- per maand)


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.