Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.259 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stagiaire psychologie voor coaching & training in Venlo


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Venlo
Branche : Gezondheidszorg | Medisch
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 17 november 2016
Soort werk : » Zorg / Thuiszorg / Kinderopvang
» Onderwijs en wetenschap
» Medisch
   
Mens en Relatie

Omschrijving stageplaats

Werk je graag voor en met mensen? Mens en Relatie Venlo biedt voor de opleiding Hbo Psychologie of Hbo Toegepaste Psychologie (of een vergelijkbare opleiding) een stage, waarbij je assisteert bij workshops en coachingstrajecten. Op grond van de ervaringen die je hierbij doet draag je bij aan de ontwikkeling van e-coaching modules.

De workshops worden verzorgd voor groepen van maximaal acht clienten, waardoor er optimaal aandacht gegeven kan worden aan de persoonlijke knelpunten en leerwensen van elke deelnemer. De bijeenkomsten zijn gericht op de sociale vaardigheden van de client bij de eerste kennismaking naar aanleiding van een partnervoorstel. Elke bijeenkomst heeft een andere focus, bijvoorbeeld Lichaamstaal, Persoonlijke Presentatie, Het Kennismakingsgesprek etc. De individuele coachingstrajecten hebben vergelijkbare leerdoelen. Knelpunten liggen vaak op het gebied van zelfvertrouwen, eigenwaarde en sociale vaardigheden.

Deze meeloopstage omvat naast bovengenoemde hoofdtaken een diversiteit aan werkzaamheden en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Hieronder vallen werkzaamheden als: persoonsgegevens invoeren, gespreksverslagen verwerken, bemiddelen (matchen/koppelen), gasten ontvangen.

Vereisten

 
Wat zoeken we?
Een communicatieve, sociale, ondernemende HBO/WO student met een passie voor menselijke relaties. Je bent iemand die houdt van (hard) werken, maar ook van boeken lezen en teksten schrijven. Maar vooral ben je iemand die iets voor een ander wil betekenen.

Wat bieden we?
Een dynamische, afwisselende stage met eigen verantwoordelijkheid en heldere doelen in een gezellig team. Stagevergoeding 250,= euro per maand bij fulltime stage. Een stage van 3 of 4 dagen per week is ook mogelijk.

Sollicitaties graag per email, met naast de persoonlijke gegevens (c.v.) ook een toelichting met de motivatie om bij Mens en Relatie stage te lopen, verwachtingen van de stage, het studiejaar, de beschikbare dagen en de gewenste periode.
   

Trefwoorden

psychologie  coaching  training  e-coaching  ecoaching  elearning  e-learning  relatiecoach  relatieconsulent  consulent  bemiddeling  matching  relatie  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Gezondheidszorg | Sport & Beweging | » Onderwijs | Taal | Cultuur | Kunst | » Gedrag en Maatschappij |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: 250
Startdatum: September 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
De organisatie is een erkend, landelijk bureau dat bemiddelt voor duurzame man/vrouw relaties. Een netwerk van consulenten in Nederland wordt ondersteund door het kantoor in Venlo met taken op het gebied van onder meer bemiddeling (matching), marketing en communicatie, correspondentie, boekhouding, persoonlijkheidsonderzoek en coaching. De regionale consulent bezoekt de mensen thuis, zodat we een goed beeld krijgen van de persoon en wat voor hem of haar belangrijk is in een relatie. De consulent gaat samen met de relatie-adviseurs van de afdeling bemiddeling op zoek naar de ware Jacob(a). Door deze persoonlijke, diepgaande aanpak, vindt 3 van de 4 binnen het jaar een partner.
   
Bedrijfsnaam: Mens en Relatie
Plaats: Venlo - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: