Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.160 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage online marketing/online communicatie in Breda

6 juni 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Breda
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiair(e)s op het gebied van online marketing en communicatie. Als stagiair(e) online marketing, communicatie en E-commerce draai je mee in het commerciële team dat verantwoordelijk is voor alle online marketing activiteiten (SEO, SEA, Platform verkoop, Internationale roll-out, Conversie optimalisatie) van diverse klanten. Tijdens je stage word je volledig onderdeel van het team en krijg je verantwoordelijkheden over verschillende marketing disciplines. Je krijgt je eigen projecten/klanten toegewezen en je zal alle in’s en out’s van het E-Commerce en online marketing vak leren. Na je stage kun je een berg ervaring toevoegen aan je CV en zal je over de skills bezitten om na je studie voor ieder bedrijf van meerwaarde te kunnen zijn. En last but not least: je mag jezelf een echte internet olifant noemen!

Stage opdracht

Mogelijkheden voor stage opdrachten genoeg. Wij stellen maar één echte voorwaarde: Het eindproduct wordt een échte opdracht voor een échte klant met écht resultaat. Wij houden niet van stel-je-voor-dat opdrachten die in een stoffige kast terecht komen. Na opleveren moeten we ook wat met het plan kunnen ondernemen!

Waarom bij ons?

In een half jaar tijd doe je waardevolle ervaring op waarmee je beter wordt in online marketing dan wie dan ook (inclusief je marketing docenten). We hebben een leuk en jong team (24 man, gemiddelde leeftijd 22 jaar) en we worden door HBO opleidingen in de regio structureel beoordeeld als een van de beste stageadressen. Daarnaast ben je tenminste 1x verplicht mee de kroeg in te gaan om je echte skills te laten zien.

   

Vereisten

 

Must

  • Affiniteit met online
  • HBO denkniveau
  • Ambitieus
  • Leergierig

Pre

  • Ervaring met online marketing
  • Ervaring met copywriting
  • Ervaring met Photoshop
  • Commercieel inzicht
   

Trefwoorden

online marketing  communicatie  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » 28-08-2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Sinds 2008 werkt onze organisatie aan het verbeteren van de online wereld. Wij ontwikkelen creatieve online communicatie en sales concepten voor nationale en internationale klanten. Online heeft de toekomst en wij zitten er midden in. Een organisatie kan tegenwoordig niet meer zonder sterke online communicatie. Als digital native kunnen wij geen dag zonder internet, techniek en innovatie. Wij zien overal kansen die we graag samen met jou benutten. Onze organisatie is gespecialiseerd in: Online zakendoen (E-Commerce) Social marketing Webdevelopment Concept ontwikkeling Conversie optimalisatie Een groeiend team van jonge gedreven mensen met passie voor online staat voor u klaar om uw doelstellingen te bereiken. De sleutel tot succesvol online zakendoen is de perfecte harmonie tussen vraag, aanbod, marketing en online kanaal. Bij ons staan effectiviteit, strategie en synergie vooraan in ons werkproces.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.