Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.126 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Afstudeerstage Onderzoek Virtueel Leiderschap in Woerden

09 januari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Woerden
Soort werk: » Personeel en organisatie
» Onderwijs en wetenschap
» Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: » Overige
Type stage:
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste afstudeerder voor een onderzoek naar virtueel leiderschap.

Virtueel leiderschap is leiderschap op afstand. We bedoelen bijvoorbeeld vanuit Nederland leidinggeven aan een ICT-team in India of een productieteam in Oost-Europa. Maar ook in Nederland vindt door Het Nieuwe Werken steeds vaker management en leiderschap op afstand plaats. In onder meer de USA is onderzoek gedaan naar de verschillen in traditionele en virtuele leiderschapsstijlen, in Europa en Nederland is er nog nauwelijks onderzoek bekend.

Je onderzoek richt zich op toepasselijke literatuur en een praktijkonderzoek onder leidinggevenden en / of ervaringsdeskundigen. Dit eerste onderzoek zal zich vooral richten op virtueel leiderschap in Nederland. Een belangrijk resultaat van jouw onderzoek is het vormgeven van de opgedane kennis op de website.

   

Vereisten

 
Ik ben een netwerkorganisatie en bij de KvK ingeschreven als eenmanszaak. Je bent communicatief sterk, gaat zelfstandig aan de slag en zoekt steeds afstemming in het belang van een goed onderzoek en passend resultaat. Goede Nederlandse teksten kunnen schrijven is een vereiste. Je wordt intensief begeleid door de eigenaar, universitair afgestudeerd en ervaren stagebegeleider en examinator. Je werkt op kantoor in Woerden en in overleg vanuit huis. Je opleiding dient akkoord te gaan met je stage bij een eenmanszaak - anders heeft het geen zin te reageren. De uitkomst van je onderzoek is vertrouwelijk.
   

Trefwoorden

leiderschap  
   
Minimaal opleidingsniveau: » Universitair
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Gedrag en Maatschappij
Stageperiode: » 4 maanden
Startdatum: » Februari 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij adviseren organisaties bij online communicatie en de productie van interactieve webinars. Voor onze klanten voeren we projecten uit op het gebied van opleiden (blended learning), samenwerken en marketing. In een goed webinar ga je interactief met elkaar aan de slag. Je kunt elkaar zien en spreken, kennis delen (bijvoorbeeld presentaties of documenten), werken in subgroepjes, debatteren of brainstormen op een whiteboard. Wij zijn een groeiend bedrijf, opricht in 2015.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Stages in de omgeving van Woerden

Uitdagende Brandingstage
Oudewater (Utrecht/Gouda)
(Afstudeer)stage richting commercie (consultancy)
Regio Alphen a/d Rijn
Vacature stagiair(e) marketing, PR en communicatie
Utrecht
Webshop / E-commerce stage
Woerden
Stage Marketing
Harmelen