Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.296 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Uitdagende stage voor nieuw online concept in hartje Amsterdam


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : hartje Amsterdam
Branche : Communicatie | PR | Voorlichting
Land : Nederland
Geplaatst op : Vrijdag 30 december 2016
Soort werk : » Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   
ToekomstOnline

Omschrijving stageplaats

Wil jij in hartje Amsterdam meewerken aan een uniek online concept voor ondernemers? Leer tijdens deze stage hoe je in een dynamisch en gemotiveerd team werkt aan digitale producten van ondernemers uit alle branches. Denk hierbij aan ondernemers die hun succes willen vergroten met een op maat gemaakte website of SEA of social media campagne!

Yilps.nl biedt voor elke ondernemer, ZZP’er en freelancer de digitale producten die zij nodig hebben, zoals:

•             webshops

•             teksten

•             logo’s

•             online marketing

•             social campagnes

We onderscheiden ons door een zeer hoog service niveau te bieden. De klant hoeft zelf niets te doen, onze specialisten nemen alles uit handen.

Vereisten

 

We verwachten van jou dat je breed inzetbaar bent en met vrijheid om kan gaan. Je taken zullen zeer afwisselend zijn en initiatief wordt erg gewaardeerd.

Heb je affiniteit met concept ontwikkeling, internet en interactieve media ontwikkeling? Ben je creatief en kan je designen? Of ben je juist commercieel ingesteld? Dan is dit de ideale stage voor jou! We zoeken een drietal stagiairs.

Wat bieden we:  Door deze stage krijg je een uitstekend beeld van alle online kansen en mogelijkheden. Wil jij in de toekomst bij een online speler gaan werken? Dan is dit de ideale springplank voor jou om de nodige kennis en ervaring op te doen. Heb jij jezelf bewezen? Dan krijg jij net als vele voorgaande stagiaires een voorstel om hier te komen werken als bijbaan of in vaste dienst!

Kortom: Je komt terecht in een jong en enthousiast team, waar je met afwisselend werk aan de slag gaat op een van de mooiste locaties in Nederland; het Muntplein in hartje Amsterdam.

   

Trefwoorden

communicatie  multimedia design  commercieel verkoop  webdesign  webdesigner  interaction design  lean startup  concept  online marketing  interaction  design  e-commerce  commerciele economie  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie | » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: 6 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: Zo snel mogelijk
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
» Onderzoekstage
» Traineeship
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij bieden MKB’ers en ZZP’ers de mogelijkheid om zonder opstartkosten een professionele responsive website te starten. Wij onderscheiden ons van alle andere bestaande partijen door onze doelgroep een zeer hoog service niveau te bieden. De klant hoeft zelf niets te doen, onze specialisten nemen alles uit handen! Met onze unieke werkwijze zorgen wij ervoor dat wij optimaal kunnen inspelen op de behoefte van onze klanten. Zo is het mogelijk om aanvullende digitale producten en diensten (zoals: webshops, logo's, video's, search/social/email campagnes) af te afnemen die aansluiten bij hun specifieke behoeften.

Met ons moederbedrijf Trend Development hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van website ontwikkeling en SEO en SEA. Met deze kennis en ervaring kunnen wij jou een leerzame en leuke stageplek aanbieden!

   
Bedrijfsnaam: ToekomstOnline
Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: