Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.102 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Multimedia Design stagiar(e) in Amsterdam

01 december 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Amsterdam
Soort werk: » Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Financiele dienstverlening
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » 200
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Voor het marketing team zoeken wij een stagiair(e) Multimedia Design. Je werkt volledig mee in het team en maakt kwalitatieve (design) content voor onze site, Social Media en aanverwanten. Deze content wordt zowel intern als extern gebruikt en versterken ons merk, zijn relevant voor de doelgroep en binden mensen. In samenwerking met ons marketing team help je bij het gehele proces. Je toetst onderwerpen en brengt advies uit over vorm en stijl. Deze werkzaamheden zijn te combineren met een afstudeeronderzoek.
   

Vereisten

 
  • HBO opleiding (CMD, Marketing Management, Media & Entertainment Management, CMD of Interactieve Media of een relevante studie)
  • Creatief, zelfstanding en initiatiefrijk;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Grote kennis van en affiniteit met social media (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Youtube, etc.);
  • Goed gevoel voor kansen en bedreigingen (reputatiemanagement);
  • Heb je aantoonbare affiniteit met het maken van content? Dan is er een match! Je beschikt daarnaast over de volgende competenties: creatief, hands-on mentaliteit, zelfstandig, teamplayer resultaatgericht en communicatief vaardig;
  • Je bent vaardig in grafische programma’s als Adobe, InDesign, Illustrator en Photoshop (harde eis);
  • Flexibele werktijden, geen 9 tot 5 mentaliteit.
   

Trefwoorden

marketing communicatie social media  stagiaire internet social media online m  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Februari 2017/meerdere instroom mogelijkheden
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Over AfterPay Een Europese grootmacht worden als beste online achteraf betaalmethode doe je niet in een dag. AfterPay heeft sinds haar oprichting in de zomer van 2010 deze ambitie. Dat we goed onderweg zijn blijkt uit het winnen van de Thuiswinkel award Publieksprijs XL 2015. Van 5 collega?s bij de start zijn we nu al met ruim 50 collega?s. Maar we willen verder.... Daarom zijn we sinds 2014 onderdeel van het internationale concern (o.a. ook RTL Groep en Random House) om onze Europese ambitie te versnellen. Ons succes is de optelsom van een geweldig ambitieus team collega's, onze klantgerichte strategie en het continue blijven verbeteren en innoveren van onze dienstverlening. Innovatie is diep verankerd in ons DNA. Zo diep zelfs dat we een flink aantal e-commerce betaal revoluties hebben ontketend in amper 5 jaar tijd. Anno 2015 gebruiken meer dan een miljoen Nederlanders AfterPay al als betaalmethode om hun online aankopen achteraf te betalen. Het aantal gebruikers groeit elke week. AfterPay, betalen doe je achteraf! is onze slogan. Wij zijn door middel van nieuwe innovaties druk bezig met ?het betalen van morgen?. Denk bijvoorbeeld aan MijnAfterPay. H?t moderne digitale online betaalplatform van al duizenden consumenten. En dat is slechts het begin. Naast innovatie zijn we sterk aan het internationaliseren en gaan we actief worden in o.a. Duitsland en Scandinavi?. Om al die omnichannel betaal revoluties in nog betere banen te leiden, zoeken we doorlopend nieuwe gepassioneerde collega?s die werkelijk een verschil willen maken.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.