Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.296 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Marketing stage in Veenendaal


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Veenendaal
Branche : Communicatie | PR | Voorlichting
Land : Nederland
Geplaatst op : Vrijdag 06 januari 2017
Soort werk : » Promotiewerk
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   

Omschrijving stageplaats

Marketing stage

Dé citymarketing-organisatie van Veenendaal is op zoek naar nieuwe stagiaire. Kun jij zelfstandig te werk gaan en tevens goed werken in teamverband? Lijkt het je leuk een bloeiende stad te promoten? Dan is een stage bij ons echt iets voor jou!

Uren 32 – 40 uur

Start: elk schoolblok


Wij

Er wordt gewerkt vanuit verschillende pijlers: Branding, Wonen, Werken en Winkelen. Naar aanleiding van een kennismakingsgesprek gaan we kijken wat de ideale pijler voor jou is. Hiernaast zal je terecht komen in een team van gezellige collega’s en een manager.

Tijdens de stage zal je bij projecten betrokken worden en zal je daarnaast een eigen event organiseren. Zo zijn er in de afgelopen jaren al mooie events door ons georganiseerd. Kijk voor mooie voorbeelden op onze website.


Werkzaamheden

Tijdens de meewerkstage help je bij de uitvoering van diverse marketing- en promotie trajecten. Je gaat je onder andere bezighouden met het bijhouden van nieuws en events op onze social media pagina’s. Je helpt met de opzet van nieuwe marketing middelen, onderhouden van de database, distributie van marketingmiddelen en het organiseren van events


Reisafstand

Wij zijn gevestigd in het centrum van Veenendaal.

Vereisten

 

Zelstandig en in teamverband kunnen werken;

Houden van het bedenken van events en organiseren;

Betrouwbaar;

Vol energie.

   

Trefwoorden

toffe stage  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 6 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: Wij hebben plek voor enthousiaste stagiaires!
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Veenendaal in de schijnwerpers zetten

De stichting stelt zich als doel ‘het promoten van Veenendaal met als kerntaak het regisseren van het imago van de stad en het stimuleren van de economie/werkgelegenheid’. De belangrijkste thema’s zijn: excellerende winkelstad, bedrijvige/ondernemende stad, stad met goede voorzieningen voor onderwijs, cultuur en sport en stad met mooie en veilige woonwijken
   
Plaats: Veenendaal - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: