Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.259 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Leer alles over online marketing! in Amsterdam


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Amsterdam
Branche : Automatisering | ICT | eCommerce
Land : Nederland
Geplaatst op : Maandag 07 november 2016
Soort werk : » Callcenter / Customer service
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
   
zanox BV

Omschrijving stageplaats

Je bent opgegroeid met internet. De hele dag ben je te vinden op Facebook, nieuwssites, blogs en noem maar op. Voor jou is dat allemaal gratis. Maar voor niets gaat de zon op, dus hoe verdienen al die sites? En hoe komt het dat die schoenen die je bekeken hebt, je achtervolgen? Bij Zanox leer je de wereld achter het internet kennen. Hoe grote merken als de Bijenkorf, T-mobile, Expedia en Zalando hun online strategie bepalen en hoe adverteerders bezoekers naar hun webshop trekken. Maar je leert ook hoe websites als Fashionchick, Nu.nl, Facebook & Dumpert hun geld verdienen. Kortom: in deze stage leer je alles over de nieuwste vormen van online marketing. Alles wat ze je niet op de hogeschool leren!

Wat doe je zoal de hele dag?

Je bent onze steun en toeverlaat in één van onze account teams. Je helpt de accountmanagers bij het uitzetten van nieuwe campagnes. Je neemt contact op met onze publishers om de nieuwe campagne te promoten. Je zorgt dat het juiste promotiemateriaal in het systeem staat. En als de campagne loopt hou je de resultaten goed in de gaten. Je helpt de accountmanagers bij het maken van de maand- en kwartaalrapportages. Want de adverteerders moeten natuurlijk ook weten of hun campagne succesvol was!

Het is een stage waarbij er veel ruimte is voor zelfstandigheid en pro-activiteit!

Vereisten

 
Wie ben jij?

Bij Zanox hebben we een streng deurbeleid! Alleen de leukste en meest gedreven kandidaten komen ons team versterken. Wanneer vinden we jou de allerleukste? Met je positieve instelling, zie je eigenlijk nooit beren op de weg. Daarom vind je veel dingen leuk en trek je ook veel zaken naar je toe. Welke je altijd tot een succes weet te maken. Door je instelling 'het kan altijd beter dan goed' zorg je ervoor dat je altijd je eigen verwachtingen en die van anderen overtreft. Naast dat je hard werkt toon je interesse in je collega's. Deel je leuke verhalen tijdens de lunch. En ben je geregeld in voor een borreltje op kantoor of samen me je collega's spontaan op een terras.

Tuurlijk telt je cv ook mee, waarbij je een glimlach op ons gezicht tovert als:

  • Je een bachelor of master studie volgt.
  • Er sales-ervaring op je CV prijkt. Denk hierbij aan Tele-sales of straatverkoop.
  • Omdat niet iedereen Nederlands spreekt op onze werkvloer, is onze voertaal Engels. Daarom is het belangrijk dat jij goed Engels spreekt en schrijft.
   

Trefwoorden

online marketing  advertising  sales en marketing  sales  ecommerce  digital  social media  affiliate marketing  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: hoger dan 400
Startdatum: Februari 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Waarom stage lopen bij Zanox?

Van stagiair tot directeur: bij Zanox zit iedereen op dezelfde vloer. Dit illustreert mooi onze open communicatie. Met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar zijn we een jong team van 70+ professionals, die super gedreven zijn om elke dag het beste uit zichzelf en het werk te halen. Dit, samen met de drive om continu te verbeteren, zorgt ervoor dat wij de onbetwiste nummer 1 van Nederland blijven.


Begin je bij Zanox, dan start je -met je mede stagiairs- gelijk met ons intensieve onboardingsprogramma. In de eerste 3 weken krijg je een stoomcursus performance marketing en leer je Zanox als bedrijf super goed kennen! Maar ook tijdens je gehele stage krijg je nog kennis- en vaardigheidstrainingen. Dat is allemaal onderdeel van onze Zanox University. Ben je na je stage afgestudeerd? Dan kun je solliciteren op één van onze openstaande junior vacatures.

Wil je meer weten over Zanox en de mensen die bij ons werken, volg dan deze link: http://za.no/zxcarriere

Wat bieden we (nog meer)?

* Elke dag een heerlijke lunch verzorgd door onze Coby.
* Elke vrijdag om 17.00 uur rammelt de koelkast als teken van de start van onze vrijmibo!
* Als je jarig bent krijg je cadeautjes. Zanox geeft jouw verjaardag vrij, ieder jaar weer! Dat is pas een leuk cadeau (vinden wij).
* Een stagevergoeding van 500,- per maand.
* Binnen ons bedrijf bestaat veel ervaring met het begeleiden van studenten bij hun meewerkstage en de bijbehorende combinatie van theorie en praktijk
   
Bedrijfsnaam: zanox BV
Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?
Contactgegevens: Mevrouw Amanda Degenaars
amanda.degenaars@zanox.com
0205558941
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: