Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.109 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Marketing & Events in Amsterdam

28 maart 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Amsterdam
Soort werk: » Callcenter / Customer service
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » € 400
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Werkervaring opdoen binnen een internationale omgeving? Zoek je een zelfstandige en uitdagende stage waarin je jezelf professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen? Ben je proactief, enthousiast en communicatief? Dan ben je bij zanox aan het juiste adres. Want voor het kantoor in de Amsterdamse binnenstad, is Zanox op zoek naar een stagiar Marketing & Events.

Wat ga je zoal doen?

Als stagiair binnen ons marketing team ondersteun je bij alle interne en externe marketing en communicatie activiteiten voor Zanox Benelux. Het is een ondersteunende, maar ook zelfstandige functie waarin je veelal coördinerend en uitvoerend verantwoordelijk bent voor de diverse activiteiten. Je houdt van plannen, organiseren en creatief bezig zijn. Daarnaast ben je analytisch en cijfermatig sterk onderlegd, zodat je alle marketing-inspanningen kunt meten naar effectiviteit en deze kunt optimaliseren.

Daarnaast krijg je bij Zanox mogelijkheid om in korte tijd alles te weten te komen over de nieuwste vormen van online marketing. Er wordt gewerkt binnen een team van experts op dit vakgebied.

Tot jouw takenpakket behoort o.a.: 

  • Onderhouden van alle (online) communicatiemiddelen, zoals: wekelijkse nieuwsbrief, Facebook, Twitter & Wiki;
  • Proactief ondersteunen van de accountmanagers bij hun marketingcommunicatie verzoeken;
  • Ondersteunen bij het organiseren van interne en externe events (relatiebijeenkomsten, congressen, beurzen, workshops, personeelsbijeenkomsten).
   

Vereisten

 
Wie ben jij?

Bij Zanox hebben we een streng deurbeleid! Alleen de leukste en meest gedreven kandidaten komen ons team versterken. Wanneer vinden we jou de allerleukste? Met je positieve instelling, zie je eigenlijk nooit beren op de weg. Daarom vind je veel dingen leuk en trek je ook veel zaken naar je toe. Welke je altijd tot een succes weet te maken. Door je instelling 'het kan altijd beter dan goed' zorg je ervoor dat je altijd je eigen verwachtingen en die van anderen overtreft. Naast dat je hard werkt toon je interesse in je collega's. Deel je leuke verhalen tijdens de lunch. En ben je geregeld in voor een borreltje op kantoor of samen me je collega's spontaan op een terras.

Tuurlijk telt je cv ook mee, waarbij je een glimlach op ons gezicht tovert als:

  • Je een bachelor of master studie volgt.
  • Er schrijf-ervaring op je CV prijkt. Bijvoorbeeld een blog of bij een PR-bijbaantje.
  • Omdat niet iedereen Nederlands spreekt op onze werkvloer, is onze voertaal Engels. Daarom is het belangrijk dat jij goed Engels spreekt en schrijft.

Interesse?
Reageer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen!

   

Trefwoorden

online marketing  advertising  sales en marketing  sales  ecommerce  digital  social media  affiliate marketing  organisatie events  communicatie  marketing  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Per direct / September 2017 / In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Waarom stage lopen bij Awin? Van stagiair tot directeur: bij Awin zit iedereen op dezelfde vloer. Dit illustreert mooi onze open communicatie. Met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar zijn we een jong team van 70+ professionals, die super gedreven zijn om elke dag het beste uit zichzelf en het werk te halen. Dit, samen met de drive om continu te verbeteren, zorgt ervoor dat wij de onbetwiste nummer 1 van Nederland blijven. Begin je bij Awin, dan start je -met je mede stagiairs- gelijk met ons intensieve onboardingsprogramma. In de eerste 2 weken krijg je een stoomcursus performance marketing en leer je Awin als bedrijf super goed kennen! Maar ook tijdens je gehele stage krijg je nog kennis- en vaardigheidstrainingen. Dat is allemaal onderdeel van onze Awin University. Ben je na je stage afgestudeerd? Dan kun je solliciteren op één van onze openstaande junior vacatures. Wat bieden we (nog meer)? * Elke dag een heerlijke lunch verzorgd door onze Coby. * Elke vrijdag om 17.00 uur rammelt de koelkast als teken van de start van onze vrijmibo! * Als je jarig bent krijg je cadeautjes. Awin geeft jouw verjaardag vrij, ieder jaar weer! Dat is pas een leuk cadeau (vinden wij). * Een stagevergoeding van ?500,- per maand. * Binnen ons bedrijf bestaat veel ervaring met het begeleiden van studenten bij hun meewerkstage en de bijbehorende combinatie van theorie en praktijk

Bedrijfsnaam: AwinDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.