Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.299 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Rotating engineer in Lisse


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Lisse
Branche : Productie | Techniek
Land : Nederland
Geplaatst op : Woensdag 11 januari 2017
Soort werk : » Metaaltechnisch / Werktuigbouwkundig
» Bouw- of civiel technisch
» Productie
» Elektrotechnisch / Electronica
» Technisch / Klusser / Monteur
   

Omschrijving stageplaats

Wij zijn een industriële toeleverancier van meet- en regeltechniek en specialistische dienstverlener op het gebied van monitoring en bewaking van industriële installaties. Het bedrijf is met name actief in de sectoren chemie, petrochemie en energie en specialist op het gebied van trillingsmetingen en condition monitoring op rotating equipment (turbines, compressoren, tandwielkasten, etc.).

Er is een sterke beweging in de markt van preventief onderhoud naar voorspellend onderhoud, waarbij machine condition monitoring een belangrijke rol speelt. Bovendien worden de mogelijkheden van remote monitoring steeds groter. Dit biedt kansen voor groei en ontwikkeling van deze dienstverlening.

De vraag
Een enthousiaste HBO student in het laatste jaar van een opleiding werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde of vergelijkbaar. Je wilt graag kennis maken met machine condition monitoring, rotating equipment echt kunnen doorgronden en je bent gemotiveerd om een actieve bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van de afdeling.

Het aanbod
Je gaat met de specialisten mee om in het veld te meten en draagt bij aan de analyse van gegevens en de rapportage naar de klant. Je leert hoe rotating equipment werkt en maakt kennis met trillingsmetingen, condition monitoring, trouble shooting en machine bewakingssystemen. Afhankelijk van de opleidingseisen kan een stageopdracht geformuleerd worden met een technische of bedrijfskundige aard.

Vereisten

 
  • HBO werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde of vergelijkbaar
  • Ten minste 3 maanden, 3-5 dagen per week
   

Trefwoorden

elektromonteur  rotating engineer  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: Ä 400
Startdatum: Februari 2017
Soort stage:
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een industriŽle toeleverancier van meet- en regeltechniek en specialistische dienstverlener op het gebied van monitoring en bewaking van industriŽle installaties.
   
Plaats: Lisse - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: