Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.109 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Accounting stage per juni 2017 in Amsterdam

10 april 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Amsterdam
Soort werk: » Financieel / Economisch
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Administratief | Ondersteunend
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Traineeship
Stagevergoeding: » 500
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Accounting Stage

Zoek jij een uitdagende stage met veel verantwoordelijkheden bij een snel groeiend bedrijf dat middels de kernwaarden humor, authenticiteit en creativiteit werkt? Dan ben je bij de City ID Group (http://www.cityidgroup.com) aan het goede adres.

Met betrokken collega’s, middels onze kernwaarden humor, authenticiteit en creativiteit werken wij aan de groei van onze bedrijven. Dit doen we volgens onze missie; ‘Sharing value with the people, pursuing the ultimate stay’.

Hospitality en servicegerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook trots dat wij in 2016 voor de vierde keer op rij de prestigieuze ‘World Travel Award’ in de categorie  ‘Netherlands Leading Serviced Apartments’  hebben gewonnen. 

Wij hebben momenteel twee verschillende vestigingen: A-partments Amsterdam en het Amsterdam ID Aparthotel. Daarnaast werken wij ook aan uitbreiding op nieuwe locaties. Deze constante groei biedt de student de mogelijkheid om in de volle breedte van deze groeifase mee te denken en werkervaring op te doen.

Wij bieden stageplaatsen met een bovengemiddelde stagevergoeding aan waarbij verantwoordelijkheid en zelfstandigheid wordt gestimuleerd. Studenten krijgen volop de gelegenheid om competenties en vaardigheden naar keuze te ontwikkelen en te ontplooien. Daar tegenover verwachten wij ook erg veel van onze stagiaires, dus solliciteer alleen als jij denkt dat je deze stage aankunt!

Wat ga je doen:

 • Financieel administratieve werkzaamheden waaronder;
 • Het controleren, eventueel corrigeren, en inboeken van inkoop- en verkoop facturen.
 • Het dagelijks versturen van verkoopfacturen.
 • Het archiveren van de financiële documentatie.
 • Het behandelen van vragen en het nabellen/aanmanen van debiteuren.
 • Meedenken en doen van voorstellen voor verbeteringen in werkwijzen en processen.
 • Verrichten van alle mogelijke aanverwante werkzaamheden opgedragen door het management.

Wat wij jou bieden:

 • Een werkplek waarbij je de gehele organisatie leert kennen en in alle aspecten betrokken wordt.
 • Een leuke werksfeer in een jong en dynamisch team.
 • Een ruime stage vergoeding (MBO € 350,-, HBO € 500,-).
 • Een ideale leeromgeving.
 • De mogelijkheid je stage aan te passen aan de door je opleiding vereiste competenties!
   

Vereisten

 

Wie je bent:

 • Volgt een relevante HBO opleiding, bijv. een economische opleiding of een hotel management opleiding.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, andere talen zijn een pre.
 • Cijfermatig sterk onderlegd en zeer nauwkeurig.
 • Integriteit hoog in het vaandel staan.
 • Een aanpakkers mentaliteit en stressbestendige werkhouding.
 • Een teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Communicatief vaardig.
 • Proactieve houding.
 • Bij voorkeur woonachtig in Amsterdam.
 • Beschikbaar voor minimaal 5 maanden.


Zoek jij een gevarieerde stage op de afdeling accounting?

Stuur je brief met cv dan snel naar vacature@cityidgroup.com.

Uitgebreide bedrijfsomschrijving City ID Group:

Amsterdam ID Aparthotel
 (http://www.amsterdamidaparthotel.com) is een uniek en modern appartementen hotel op loopafstand van station Sloterdijk. Opgericht in oktober 2012, bieden wij onze zakelijke en leisure gasten stijlvol ingerichte appartementen in een Amsterdams design met de faciliteiten van een hotel. In een prettige werksfeer en met een hecht en dynamisch team zorgen wij voor onze gasten. In 2015 is er een uitbreiding geweest van 55 naar 94 appartementen. Er wordt in 2017 gewerkt aan plannen voor een uitbreiding van het Amsterdam ID Aparthotel met 31 extra appartementen en werk- en vergaderfaciliteiten. Adam’s ID is een moderne lounge en de huiskamer van het Amsterdam ID Aparthotel (https://www.facebook.com/adamsidnl). In de lounge en op het riante terras kunnen zowel onze gasten als mensen uit de omgeving in een sfeervol decor genieten van een heerlijk kopje Bocca koffie, een vers ontbijt, lunch of items van ons bar-menu. Allen bereid met verse en lokale producten.


Het hotel valt onder de overkoepelende organisatie, City ID Group (http://www.cityidgroup.com/). Met betrokken collega’s, middels onze kernwaarden humor, authenticiteit en creativiteit werken wij aan de groei van onze bedrijven. Dit doen we volgens onze missie; ‘Sharing value with the people, pursuing the ultimate stay’.
Naast Amsterdam ID Aparthotel valt het zusterbedrijf, A-partments Amsterdam B.V., ook onder deze organisatie. Hier worden appartementen op ‘A’-locaties in het centrum en oud zuid verhuurd. Daarnaast werken wij ook aan uitbreiding op nieuwe locaties.

Begin 2017 wordt er onder onze nieuwe brand ID Suites een hoogwaardig appartementenhotel gerealiseerd op het Stadionplein in Amsterdam. In dit nieuw iconisch gebouw komen 56 luxe suites, een ruime lobby en een fitness en spa.

Met trots mogen wij in 2019 BOOT&CO aan ons portfolio toevoegen. In dit iconische gebouw met een krachtige Amsterdamse School-uitstraling komen 82 ruime hotelappartementen, een fitnessruimte en een zwembad. BOOT&CO zal bijna een geheel energieneutraal hotel worden inclusief een hoog atrium waar zich onder andere de lobby zal bevinden.

 

   

Trefwoorden

amsterdam  accounting  financieel  administratie  boekhouden  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
» Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Per juni 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Bij de City ID Group (http://www.cityidgroup.com) werken wij met betrokken collega?s, middels onze kernwaarden humor, authenticiteit en creativiteit aan de groei van onze bedrijven. Dit doen we volgens onze missie; ?Sharing value with the people, pursuing the ultimate stay?. Hospitality en servicegerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook trots dat wij dit jaar voor de vierde keer op rij de prestigieuze ?World Travel Award? in de categorie ?Netherlands Leading Serviced Apartments? hebben gewonnen. Wij hebben momenteel twee verschillende vestigingen: A-partments Amsterdam en het Amsterdam ID Aparthotel. Daarnaast werken wij ook aan uitbreiding op nieuwe locaties. Deze constante groei biedt de student de mogelijkheid om in de volle breedte van deze groeifase mee te denken en werkervaring op te doen. In 2006 is A-partments Amsterdam B.V. (http://www.servicedcorporateapartment.com/) opgericht. Vanuit het monumentale kantoor op de Keizersgracht worden met een klein en betrokken team de luxueuze en comfortabele short stay appartementen verhuurd. Mede door de schitterende ligging (in het centrum van Amsterdam en oud zuid) zijn deze appartementen uniek te noemen en trekken veelal de internationale gast aan. Amsterdam ID Aparthotel (http://www.amsterdamidaparthotel.com) is een uniek en modern appartementen hotel op loopafstand van station Sloterdijk. Opgericht in oktober 2012, bieden wij onze zakelijke en leisure gasten stijlvol ingerichte appartementen in een Amsterdams design met de faciliteiten van een hotel. In een prettige werksfeer en met een hecht en dynamisch team zorgen wij voor onze gasten. In 2015 is er een uitbreiding geweest van 55 naar 94 appartementen en is Adam?s ID met een riant terras geopend. Hier kunnen zowel onze gasten als mensen uit de omgeving in een sfeervol decor genieten van een heerlijk kopje echte Bocca koffie, en een verzorgd ontbijt, lunch of daghap. Allen bereid met verse en lokale producten. In 2016 zal het Amsterdam ID Aparthotel nogmaals worden uitgebreid met 31 extra appartementen. Opening ID Suites Begin 2017 wordt er onder onze nieuwe brand ID Suites een hoogwaardig appartementenhotel gerealiseerd op het Stadionplein in Amsterdam. In dit nieuw iconisch gebouw komen 56 luxe suites, een ruime lobby en een fitness en spa. Nieuw project: Boot & Co Met trots mogen wij in 2019 Boot & Co aan ons portfolio toevoegen. In dit iconische gebouw met een krachtige Amsterdamse School-uitstraling komen 82 ruime hotelappartementen, een fitnessruimte en een zwembad. Boot & Co zal bijna een geheel energieneutraal hotel worden inclusief een hoog atrium waar zich onder andere de lobby zal bevinden.

Bedrijfsnaam: City ID GroupDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.