Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.109 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Operations Management stage per juni 2017 in Amsterdam

10 april 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Amsterdam
Soort werk: » Recreatief / Sport / Tourisme
» Receptionist(e) / Telefonist(e)
» Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: » Horeca | Catering
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » 350
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Operations Stage

Altijd al stage willen lopen in de toerisme branche? Wil je toch wel net iets anders dan stage lopen in een hotel? Wil je veel verantwoordelijkheden? Ben je leergierig? Wil je ervaring opdoen in een groeiende organisatie voor serviced apartments? Dan is een stage bij A-partments echt iets voor jou!

Stage lopen bij A-partments betekent werken in een dynamische, servicegerichte omgeving waarin je te maken krijgt met gasten uit verschillende landen en de hier bijbehorende culturen, normen en waarden.

A-partments beheert 37 short-stay appartementen in het centrum van Amsterdamen maakt onderdeel uit van de City ID Group.

Wij bieden stageplaatsen met een bovengemiddelde stagevergoeding aan waarbij verantwoordelijkheid en zelfstandigheid wordt gestimuleerd. Studenten krijgen volop de gelegenheid om competenties en vaardigheden naar keuze te ontwikkelen en te ontplooien. Daar tegenover verwachten wij ook een goede input van onze stagiaires, dus solliciteer alleen als jij denkt dat je deze stage aankunt!

De stage omvat:

 • Gasten verwelkomen en het fungeren als eerste aanspreekpunt voor de gast.
 • Inchecken van gasten.
 • Geven van algemene en toeristische informatie aan gasten.
 • Verlenen van service, zoals het verzorgen van de wekservice en roomservice.
 • Uitchecken van vertrekkende gasten.
 • Verwerken van betalingen. Verantwoorden van ontvangen creditcard betalingen.
 • Verwerken van reserveringen.
 • Bedienen van de telefooncentrale; aannemen en doorverbinden van gesprekken met gasten of interne medewerkers.
 • Doorgeven van klachten of overige relevante informatie aan de leidinggevende.

Daarnaast kunnen extra taken worden opgepakt, zoals:

 • Hospitality werkzaamheden.
 • E-mails & telefoon beantwoorden.
 • Housekeeping aansturen.
 • Gasten inchecken in de appartementen.
 • Telefonische aanvragen behandelen en verwerken.
 • Roosters maken voor aankomsten.
 • Aankomsten voor VIP’s voorbereiden.
 • Klachtenafhandeling.
 • Samen met het team werken aan het optimaliseren van de omzet.
 • Contacten onderhouden met klanten en zakenrelaties.

Wat wij bieden:

 • Een werkplek waarbij je de gehele organisatie leert kennen en in alle aspecten betrokken wordt.
 • Een leuke werksfeer in een jong en dynamisch team.
 • Een ruime stage vergoeding (MBO € 350,-, HBO €500,-).
 • Een ideale leeromgeving.
 • De mogelijkheid je stage aan te passen aan de door je opleiding vereiste competenties!
   

Vereisten

 

Jij hebt/bent:

 • Volgt een middelbare hotelschool opleiding of andere relevante MBO 
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, andere talen zijn een pré.
 • Communicatief vaardig.
 • Een teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Proactieve houding.
 • Bij voorkeur woonachtig in Amsterdam.
 • Beschikbaar voor minimaal 4 maanden.

Ben jij die flexibele en gastgerichte stagiair?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen!


A-partments valt onder de overkoepelende organisatie, City ID Group  (http://www.cityidgroup.com/).
Uitgebreide bedrijfsomschrijving City ID Group (http://www.cityidgroup.com) :

In 2006 is A-partments Amsterdam B.V.  (http://www.servicedcorporateapartment.com/) opgericht. Vanuit het monumentale kantoor op de Keizersgracht worden met een klein en betrokken team de luxueuze en comfortabele short stay appartementen verhuurd. Mede door de schitterende ligging (in het centrum van Amsterdam en Oud Zuid) zijn deze appartementen uniek te noemen en trekken veelal de internationale gast aan.

Amsterdam ID Aparthotel (http://www.amsterdamidaparthotel.com) is een uniek en modern appartementen hotel op loopafstand van station Sloterdijk. Opgericht in oktober 2012, bieden wij onze zakelijke en leisure gasten stijlvol ingerichte appartementen in een Amsterdams design met de faciliteiten van een hotel. In een prettige werksfeer en met een hecht en dynamisch team zorgen wij voor onze gasten. In 2015 is er een uitbreiding geweest van 55 naar 94 appartementen en is Adam’s ID (https://www.facebook.com/adamsidnl) met een riant terras geopend. Hier kunnen zowel onze gasten als mensen uit de omgeving in een sfeervol decor genieten van een heerlijk kopje echte Bocca koffie, en een verzorgd ontbijt, lunch of daghap. Allen bereid met verse en lokale producten. Er wordt in 2016 gewerkt aan plannen voor een uitbreiding van het Amterdam ID Aparthotel met 31 extra appartementen en werk- en vergaderfaciliteiten.

TWENTY EIGHT by City ID Suites
Begin 2017 wordt er onder onze nieuwe brand City ID Suites het hoogwaardige appartementenhotel onder de naam TWENTY EIGHT gerealiseerd op het Stadionplein in Amsterdam. In dit nieuw iconisch gebouw komen 56 luxe suites, een ruime lobby en een fitness en spa.

Boot & Co by City ID Suites
Met trots mogen wij in 2019 BOOT&CO aan ons portfolio toevoegen. In dit iconische gebouw met een krachtige Amsterdamse School-uitstraling komen 82 ruime hotelappartementen, een fitnessruimte en een zwembad. BOOT&CO zal bijna een geheel energieneutraal hotel worden inclusief een hoog atrium waar zich onder andere de lobby zal bevinden.

   

Trefwoorden

hotel  management  front office  receptie  mbo  toerisme  
   
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: » 4 maanden
Startdatum: » Per juni 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Bij de City ID Group (http://www.cityidgroup.com) werken wij met betrokken collega?s, middels onze kernwaarden humor, authenticiteit en creativiteit aan de groei van onze bedrijven. Dit doen we volgens onze missie; ?Sharing value with the people, pursuing the ultimate stay?. Hospitality en servicegerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook trots dat wij dit jaar voor de vierde keer op rij de prestigieuze ?World Travel Award? in de categorie ?Netherlands Leading Serviced Apartments? hebben gewonnen. Wij hebben momenteel twee verschillende vestigingen: A-partments Amsterdam en het Amsterdam ID Aparthotel. Daarnaast werken wij ook aan uitbreiding op nieuwe locaties. Deze constante groei biedt de student de mogelijkheid om in de volle breedte van deze groeifase mee te denken en werkervaring op te doen. In 2006 is A-partments Amsterdam B.V. (http://www.servicedcorporateapartment.com/) opgericht. Vanuit het monumentale kantoor op de Keizersgracht worden met een klein en betrokken team de luxueuze en comfortabele short stay appartementen verhuurd. Mede door de schitterende ligging (in het centrum van Amsterdam en oud zuid) zijn deze appartementen uniek te noemen en trekken veelal de internationale gast aan. Amsterdam ID Aparthotel (http://www.amsterdamidaparthotel.com) is een uniek en modern appartementen hotel op loopafstand van station Sloterdijk. Opgericht in oktober 2012, bieden wij onze zakelijke en leisure gasten stijlvol ingerichte appartementen in een Amsterdams design met de faciliteiten van een hotel. In een prettige werksfeer en met een hecht en dynamisch team zorgen wij voor onze gasten. In 2015 is er een uitbreiding geweest van 55 naar 94 appartementen en is Adam?s ID met een riant terras geopend. Hier kunnen zowel onze gasten als mensen uit de omgeving in een sfeervol decor genieten van een heerlijk kopje echte Bocca koffie, en een verzorgd ontbijt, lunch of daghap. Allen bereid met verse en lokale producten. In 2016 zal het Amsterdam ID Aparthotel nogmaals worden uitgebreid met 31 extra appartementen. Opening ID Suites Begin 2017 wordt er onder onze nieuwe brand ID Suites een hoogwaardig appartementenhotel gerealiseerd op het Stadionplein in Amsterdam. In dit nieuw iconisch gebouw komen 56 luxe suites, een ruime lobby en een fitness en spa. Nieuw project: Boot & Co Met trots mogen wij in 2019 Boot & Co aan ons portfolio toevoegen. In dit iconische gebouw met een krachtige Amsterdamse School-uitstraling komen 82 ruime hotelappartementen, een fitnessruimte en een zwembad. Boot & Co zal bijna een geheel energieneutraal hotel worden inclusief een hoog atrium waar zich onder andere de lobby zal bevinden.

Bedrijfsnaam: City ID GroupDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.