Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.278 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Redacteur multimediaal uitgeven in Arnhem


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Arnhem
Branche : Overige
Land : Nederland
Geplaatst op : Woensdag 06 juli 2016
Soort werk : » Commercieel / Verkoop
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Promotiewerk
   

Omschrijving stageplaats

Korte omschrijving:

Ben jij op zoek naar een stage van 6 maanden op het gebied van redactie en online marketing bij een jonge, innovatieve uitgeverij? Bekijk hier welke leuke uitdaging je dan te wachten staat.

Wie zijn wij?

Onze uitgeverij geeft innovatieve, multimediale producten uit en maakt daarbij gebruik van de nieuwste technologie op gebied van digitaal uitgeven. Het bedrijf is gespecialiseerd in ‘smart social media marketing’ en promoot zeer actief haar eigen uitgaven. In 2016 launcht de uitgeverij op de Nederlandse markt twee nieuwe titels, een titel gericht op ouders en opvoeding en een titel gericht op kinderen en techniek. Als uitgeverij van de toekomst zijn wij gespecialiseerd in het uitgeven van bijzondere digitale producten met gebruik van originele multimediale vormen.

Wat ga je doen?

Met door jou geschreven artikelen en geproduceerde multimediale producten voorzie je onze titels op verfrissende wijze van relevante en inspirerende content op het gebied van opvoeding.

Wat vragen we van jou als stagiair op onze webredactie?

Je vindt het leuk vind om te leren, eigen initiatieven te ontwikkelen en je wilt schrijfervaring opdoen binnen een innovatieve uitgeverij. Je hebt interesse op het gebied van online marketing, wat je kunt combineren met je redactionele talenten. Binnen de uitgeverij houdt elke redacteur zich tevens bezig met het commerciele proces, zo ook onze stagiaires. Daarom geven we de voorkeur aan iemand die tevens interesse en affiniteit heeft met copywriting en social media marketing campagnes.

Je zal meedenken over bestaande en interessante nieuwe onderwerpen. Daarnaast zal ook het uitzetten en uitvoeren van interviews onderdeel zijn van je werkzaamheden. Zo ook het opmaken van de wekelijkse nieuwsbrief met aansprekend beeldmateriaal en het helpen onderhouden van onze social media kanalen.

Tot slot is het van cruciaal belang dat je super handig bent met internet, social media en met het inrichten van websites. Je hoeft niet te kunnen programmeren maar je moet het wel leuk vinden om uit te zoeken hoe programma’s werken en om met nieuwe software aan de slag te gaan. Want het helpen beheren van ons publicatie en marketing platform behoort tot het takenpakket van elke stagiair.

Wat krijg je daarvoor terug?

Je krijgt de kans om je schrijfervaring en social media vaardigheden te verrijken. Je bouwt een mooi en geliefd portfolio op. Je leert over de ontwikkeling van innovatieve, multimediale uitgaven. Je doet kennis op met de meest geavanceerde ‘smart’ social media marketing technologie van het moment. Je krijgt alle ruimte en professionele begeleiding om je talenten te ontplooien. Jouw ambities bepalen jouw persoonlijke ontwikkeling.

Periode?

In overleg vanaf 6 maanden, mogelijk om al vanaf 1 j augustus te beginnen. Wij kunnen ook een latere periode afstemmen.

Verder krijg je:

-      Een leerzame stageperiode van 6 maanden

-      Een fulltime stageplek voor 5 dagen per week

-      Een stagevergoeding van € 230,- euro per maand

-      De mogelijkheid een deel stage te lopen op onze buitenlandse lokatie te Tel Aviv

Vereisten

 

Verder vragen wij

 -      Bezig of net klaar met een journalistiek of mediagerelateerde studie op minimaal

HBO-niveau

-      Bovengemiddelde interesse in en affiniteit met multimediaal uitgeven

-      Je schrijft foutloos, creatief en enthousiast

-      Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

-      Een goede beheersing van de Engelse taal

-      Handigheid met websites, social media, CMS e.d. is een vereiste

-      Video-, photo,- of vormgevingskills zijn een pre


Enthousiast over deze uitdaging?

Het is een fulltime functie (40 uur) in een ambitieuze en innovatieve werkomgeving, waarbinnen collegialiteit en samenwerking de sfeer bepalen. De communicatielijnen zijn kort in een open ruimte in Arnhem.

   

Trefwoorden

uitgeven  multimedia  opvoeding  techniek  redactie  redacteur  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie | » Onderwijs | Taal | Cultuur | Kunst | » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: 6 maanden
Stagevergoeding: 200
Startdatum: Begin augustus 2016
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   
   
Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail:

Stages in de omgeving van Arnhem

User Experience stage
Amsterdam
Commercieel Stagiair
Amsterdam
Medewerker online communicatie
Amsterdam
Stage Event Management
Amstelveen
Online Marketing
Amsterdam