Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.166 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Grafisch vormgever in Etten Leur

27 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Etten Leur
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Retail | Groothandel
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Je bent creatief, nieuwsgierig, en je hebt oog voor detail en gevoel voor mode.

Je hebt al enige kennis van programma's als Photoshop en Indesign. Uiteraard wil je graag jouw kennis in de praktijk brengen en veel meer ervaring in het vak opdoen.

Je taken zijn divers, je werkt voor ons eigen merk maar ook voor bottleX. Je taken hebben een primaire focus op creatie en opmaak van uitingen (websites, brochure, flyers, banners, huisstijlen etc.). Ook het monteren van promofilms behoort tot de werkzaamheden als je hier affiniteit mee heb.

   

Vereisten

 

Je hebt minimaal MBO-niveau, beschikt over een zonnig humeur en bent een zelfstandige en pro-actieve werker. Jij hebt een visie op ontwerpen en denkt graag buiten de gebaande paden. creativiteit wordt hoog gewaardeerd en een goede werkhouding is vanzelfsprekend.

   

Trefwoorden

grafisch  grafisch vormgever  
   
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Juni / Juli 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Kernactiviteiten van de onderneming: Wij bestaan sinds 2008 en is een opkomend bedrijf in professionele haarverzorging die zich richt op kapsalons en buitenlandse distributeurs. Met plezier bevoorraden we inmiddels ruim 400 kapsalons in Europa. Het succes van René Professional is toe te kennen aan het feit dat René van Alphen zelf als kapper is begonnen en weet wat kappers nodig hebben. Hij vertaalt dit dan ook naar activiteiten als productontwikkeling, productinnovatie, merchandise en educatie. Producten en/of diensten: René Professional is een high-end kappersmerk dat verkrijgbaar is bij geselecteerde kapsalons. Daarnaast is René expert in het ontwikkelen en de branding van Private Label voor salons en ketens in binnen- en buitenland


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.