Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.296 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Leerzame marketingstage (o.a. rebranding!) in Amsterdam


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Amsterdam
Branche : Communicatie | PR | Voorlichting
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 12 januari 2017
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
   
BCA

Omschrijving stageplaats

Wil je graag wat meer ervaring opdoen op het gebied van marketing en communicatie? Of ben je op zoek naar een leerzame stage op dit gebied? Heb jij een sterke affiniteit met kunst en cultuur? Wij kunnen je helpen!

Wij zijn op zoek naar versterking voor onze marketing- en communicatie afdeling. De marketingafdeling is verantwoordelijk voor het vergaren van het culturele aanbod, de communicatie naar klanten en abonnees, de content en het onderhoud van de website. We hebben contact met vele theaters, musea en poppodia en zijn continu bezig om een zo breed en leuk mogelijk aanbod te vergaren en dit bij onze abonnees onder de aandacht te brengen.

Je gaat helpen om ons merk te re-branden en krijgt een belangrijke rol in de uitwerking van de nieuwe huisstijl voor al onze communicatiemiddelen.

Wat ga je doen?

  • Ondersteuning van de marketing- en communicatieafdeling;
  • Opmaken en vormgeven van communicatiemiddelen, zoals nieuwsbrieven, website;
  • Eventueel: Fotobewerking in Photoshop Elements en vormgeving met InDesign;
  • Schrijven van teksten voor verschillende communicatie uitingen;
  • ​Contact onderhouden met culturele partijen.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een jonge organisatie, vol enthousiasme en stoere ambities, gevestigd in een prachtig pand in de Pijp. Naast een leuke en dynamische werkomgeving, bieden wij een stagevergoeding van €350,- per maand en uiteraard gaan we vaak met het team naar leuke voorstellingen. Daarnaast is er veel ruimte voor jouw inbreng en ideeën.

Wie zijn wij?

BCA-Cultuurwerkt! is hét online cultuurplatform voor werkend Nederland en verbindt de culturele sector met het bedrijfsleven. We zijn een klein en gedreven team van professionals met een cultureel hart dat zich elke dag inzet om onze missie verder uit te dragen.  Verder is BCA – Cultuurwerkt! volop in ontwikkeling en krijgt in het nieuwe jaar een nieuwe huisstijl en daarnaast wordt de content van de website volledig aangepast.

Vereisten

 

Wie zoeken wij?

Jij past goed bij BCA-Cultuurwerkt! als je teamspirit belangrijk vindt, zelfstandig kunt werken, oog hebt voor detail en houdt van open communicatie. Je bent een student of net afgestudeerd in de richting Communicatie, Marketing of Communicatie & Multimedia Design en hebt affiniteit met kunst en cultuur. Ervaring met Photoshop en/of InDesign is een pré.

Kom jij onze marketing- en communicatie afdeling versterken?
Stuur je cv en motivatie via Stagemotor.nl t.a.v. Ilana van de Boel.

   

Trefwoorden

theater  online marketing  marketing  communicatie  cultuur  kunst  online communicatie  stage online marketing  social media  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie | » Onderwijs | Taal | Cultuur | Kunst | » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: 350
Startdatum: Februari 2017 (evt. eerder)
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wil jij werken in de wereld van kunst & cultuur, in een jong & dynamisch team en een positieve en enthousiaste bijdrage leveren aan de rol van BCA in het bedrijfsleven en in de culturele sector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

BCA (Bedrijfs Cultureel Abonnement), gevestigd in het culturele hart van Amsterdam, is een initiatief van Joop van den Ende dat is opgepakt door de stichting Stimulering Kunst en Cultuur. Het doel van BCA is om cultuur en entertainment binnen het bedrijfsleven te stimuleren en culturele partijen een platform te bieden om extra bezoekerspotentieel te bereiken. Ter ondersteuning van ons marketing en relatiebeheer team hebben per semester meerdere meeloop stageplaatsen beschikbaar!
   
Bedrijfsnaam: BCA
Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: