Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.259 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Marketingtalent (!) Online Cultuurplatform (?) BCA in Amsterdam


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Amsterdam
Branche : Communicatie | PR | Voorlichting
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 10 november 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
   
BCA

Omschrijving stageplaats

Wil jij werken op de leukste stageplek van Amsterdam? Ben jij gek van cultuur en is taal 'zeg maar echt jouw ding'? Mooi! Hét cultuurplatform van werkend Nederland, BCA (Bedrijfs Cultureel Abonnement), is namelijk op zoek naar een allround stagiair op de marketingafdeling.

Beschrijving

We hebben de leukste aanbiedingen voor theatervoorstellingen, films en concerten, en jij gaat ons helpen dat naar onze abonnees over te brengen! Denk aan het schrijven van nieuwsbrieven, plaatsen van leuke artikelen, het bedenken van winacties, etc. Ook denk je mee hoe wij onze abonnees kunnen werven en behouden.

Periode
Per september 2016 (eerder starten ook mogelijk), minimaal 32 uur per week, minimaal 5 maanden.

Wat ga je doen?
- Schrijven van teksten voor verschillende communicatie-uitingen;
- Opmaken en vormgeven van communicatiemiddelen;
- Eventueel: Fotobewerking in Photoshop Elements en vormgeving met InDesign;
- Contact onderhouden met culturele partijen en abonnees.

Wat bieden wij?
Een stagevergoeding van € 350,- per maand, regelmatig vrijkaarten voor leuke voorstellingen, korting op ruim 750 culturele evenementen en een klein, enthousiast team in een informele organisatie.

Over BCA
In ons gezellige kantoor in een oud klooster middenin de Pijp in Amsterdam zet ons jonge, gezellige team zich elke dag in om cultuur te verbinden met het bedrijfsleven. Op ons online cultuurplatform worden dagelijks nieuwe culturele aanbiedingen, artikelen en blogs geplaatst, die exclusief toegankelijk zijn voor de aangesloten bedrijven.

Vereisten

 
- Je volgt een opleiding op het gebied van marketing/communicatie/media op HBO- of WO-niveau
- Je bent creatief: je vindt het leuk om concepten te bedenken en deze uit te werken.
- Je hebt goede schrijfskills en leert graag om verschillende doelgroepen aan te spreken.
- Je bent nauwkeurig en werkt efficiënt. Je maakt deel uit van een klein team, waardoor het soms stevig aanpoten is, maar je tegelijkertijd veel leert.
- Je hebt een brede interesse in kunst en cultuur, en vindt het leuk om met ons mee te gaan naar leuke voorstellingen en concerten (niet verplicht natuurlijk!)
   

Trefwoorden

theater  online marketing  marketing  communicatie  cultuur  kunst  online communicatie  stage online marketing  social media  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie | » Onderwijs | Taal | Cultuur | Kunst | » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: 350
Startdatum: Februari 2017 (evt. eerder)
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wil jij werken in de wereld van kunst & cultuur, in een jong & dynamisch team en een positieve en enthousiaste bijdrage leveren aan de rol van BCA in het bedrijfsleven en in de culturele sector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

BCA (Bedrijfs Cultureel Abonnement), gevestigd in het culturele hart van Amsterdam, is een initiatief van Joop van den Ende dat is opgepakt door de stichting Stimulering Kunst en Cultuur. Het doel van BCA is om cultuur en entertainment binnen het bedrijfsleven te stimuleren en culturele partijen een platform te bieden om extra bezoekerspotentieel te bereiken. Ter ondersteuning van ons marketing en relatiebeheer team hebben per semester meerdere meeloop stageplaatsen beschikbaar!
   
Bedrijfsnaam: BCA
Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?
Contactgegevens: Ilana van de Boel
Ilana@mijnbca.nl
020-7888811
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: