Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.278 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stagiair Grafisch Design in Den Haag


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Den Haag
Branche : Communicatie | PR | Voorlichting
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 06 december 2016
Soort werk : » Staf / Advies / Consultancy
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   

Omschrijving stageplaats

Wij zijn een jong communicatie- en public affairsbureau in het centrum van Den Haag dat niet gelooft in grenzen. Niet in grenzen tussen communicatie, public relations en public affairs. Niet in grenzen aan wat we kunnen betekenen voor onze klanten. En niet in grenzen van wat we van elkaar kunnen leren. We maken een infographic, schrijven een corporate story, voeren een stakeholderonderzoek uit, zetten een digitale campagne op, en spreken een minister – liefst op één dag. Alles om de klant vooruit te helpen.

Dat bevalt onze opdrachtgevers, nationaal en internationaal. We groeien snel. Zo snel, dat we op zoek zijn naar een stagiair(e) grafisch design; een digitale alleskunner.

Onze consultants zijn dag in dag uit bezig het verhaal van onze klanten te vinden en op alle mogelijke manieren te vertellen. De designer die wij zoeken denkt en droomt digitaal en is in staat de verhalen van onze klanten te vertalen naar heldere infographics en animaties. Onze stagiair opent Illustrator en Photoshop net zo vaak als Facebook en Instagram en deinst er niet voor terug met andere programma’s aan de slag te gaan. 

 

Vereisten

 

Onze nieuwe stagiair is net als iedereen bij ons corporate affairsbureau, nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar het verhaal van de klant en nieuwsgierig naar de mogelijkheden die de digitale wereld ons biedt. Bij ons krijg je de mogelijkheid je digital skills in de praktijk te brengen én uit te breiden.

Ben jij deze stagiair en wil je je carrière een kickstart geven bij een vrolijk en creatief bedrijf in het centrum van Den Haag, laat ons weten en stuur ons een e-mail, videoboodschap of infographic. 

 

   

Trefwoorden

grafisch design  dtper  
   
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 6 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: per direct
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   
   
Plaats: Den Haag - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: