Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.112 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Uitdagende en dynamische communicatie stage in Den Haag

27 maart 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Den Haag
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
» Administratief
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Kan jij met jouw creativiteit hoogwaardige content creëren voor onze artiesten?

Wil jij weten hoe alles geregeld wordt voor de artiest, op het gebied van marketing, branding, PR en Sales? Het bedrijf, gevestigd in Den Haag, is een snel groeiend bedrijf dat continu in beweging staat, gefocust is op het investeren in talent en het zorgen voor groei en ontwikkeling in de carrière van de artiesten. Wij zijn op zoek naar een positief ingestelde, nauwkeurige, organisatorisch sterke en pro-actieve stagiair die ons team kan versterken op het gebied van marketing en sales gerelateerde werkzaamheden als kernverantwoordelijkheid.

Naast jouw verantwoordelijkheid voor alle marketingtaken (social media updaten,reacties op posts analyseren en de interactie optimaliseren, nieuwe content bedenken, branding rondom elke artiest versterken, meedenken over (online)marketingplannen en PR) is het een combinatiestage waarbij je ook veel met de Sales rondom alle artiesten bezig zal zijn. Meedenken over Sales plannen en deze uitvoeren behoren ook tot jouw alledaagse/ dagelijkse bezigheden. Contact onderhouden met klanten/partners, waaronder promoters en clubs van over heel de wereld is hier een belangrijk onderdeel van.

Sterke communicatieve vaardigheden zijn hierbij ontzettend belangrijk en de juiste balans weten te vinden om onder werkdruk toch goodwill te creëren, zowel intern als extern. Ook is het essentieel dat je de drang hebt om kennis op te doen en ontzettend leergierig bent wat zich uit in een pro actieve werkhouding. Kennis over de branche en de artiesten is onmisbaar.  

Je komt te werken in een team met collega’s die ruime ervaring en kennis hebben in de branche waar je ontzettend veel aan zal hebben. In de stage is er veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheden en vrijheid om taken waar je een ster in bent naar je toe te trekken.

Natuurlijk wordt er ook voldoende tijd vrij gemaakt voor het uitvoeren van een praktijkopdracht/ onderzoek, welke in overleg wordt vastgesteld.

 

   

Vereisten

 

- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, andere talen is een pre. 

- Leergierig en betrokken.

- Geen 9 tot 5 mentaliteit.

- Eigen initiatief.

- Flexibiliteit.

- Nauwkeurigheid.

- Zelfstandig 

- Affiniteit met (dance) muziek.

- Minimaal 3 dagen per week, bijvoorkeur 5 dagen per week voor minimaal 5 maanden.

   

Trefwoorden

communcatie  marketing  muziek  
   
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Vanaf April 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Ons bedrijf, gevestigd in Den Haag, is een snel groeiend bedrijf dat continu in beweging staat, gefocust is op het investeren in talent en het zorgen voor groei en ontwikkeling in de carri?re van de artiesten. Onze activiteiten bestaan o.a. uit boekingen, finance, artiesten management, muziek, sales en marketing.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.