Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.299 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Administratief procesondersteuner in Nijmegen


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Nijmegen
Branche : Overige
Land : Nederland
Geplaatst op : Maandag 16 januari 2017
Soort werk : » Secretarieel
» Personeel en organisatie
» Administratief
   
Human ConneXion

Omschrijving stageplaats

Human ConneXion is een onderscheidende arbeidsdienstverlener. Groei, organisatiegericht, ontwikkeling, gedreven en veerkracht zijn woorden die ons kenmerken.

Voor het komende half jaar zijn wij op zoek naar een student die werkervaring wil opdoen in een dynamische omgeving.

De werkzaamheden hebben betrekking op het het zorgdragen dat Human ConneXilon aan de verwachtingen van haar opdrachtgevers voldoet, of nog beter dat we een verschil maken. Een goed ingevoerde registratie, signalering en monitoren helpt daarbij...

Jouw taak zal zijn om deelaspecten van diverse bedrijfsprocessen goed en zorgvuldig te registreren. Affiniteit met ICT is daarom een vereiste. Daarnaast zal je taak bestaan uit de voortgangsbewaking en om te signaleren wanneer er stagnatie optreedt.

Je komt te werken in een klein team waarin je zowel zelfstandig dient te werken maar uiteraard ook als teamlid functioneert (samenwerken, prettige communicatie).

Deze stage zal een verrijking zijn op je cv!

Vereisten

 

Wat wij vragen/verwachten
- Zelfstandig;
- Pro-actief;
- Accuraat/secuur;
- Affiniteit met ICT;
- Vriendelijke/prettige telefoonstem;
- Stressbestendig.

Human ConneXion biedt je een uitdagende stage, waarin je veel vrijheid wordt gegeven om de stage tot een succes te maken. Daarnaast wordt er gezorgd voor prima begeleiding en ontvang je een goede stagevergoeding.

Interesse? Solliciteer bij voorkeur via Stagemotor.nl op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw profiel en zullen we z.s.m. contact met je opnemen!

   

Trefwoorden

procesondersteuner  administratief  fulltime  parttime  kwaliteit  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 6 maanden
Stagevergoeding: 300
Startdatum: per direct / februari 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
» Traineeship
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Dienstverlenend bedrijf dat op een zeer unieke en moderne werkwijze organisaties en instellingen ondersteunt bij het vitaliseren van mens en organisatie.
   
Bedrijfsnaam: Human ConneXion
Plaats: Nijmegen - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: