Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.147 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Interior design in Amsterdam

Solliciteren op de stage: Interior design in Amsterdam

Stage gegevens

Locatie(s) : Amsterdam
Branche : Bouw | Architectuur
Land : Nederland
Geplaatst op : Vrijdag 30 september 2016
Soort werk : » Productie
» Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
   

Omschrijving stageplaats

Tijdens deze stage krijg je een grote verantwoordelijkheid voor de projecten waar je aan werkt. Er wordt van je verwacht dat je gedreven en ondernemend bent, zelfstandig kan werken en initiatief durft te nemen. De opdrachten zijn afwisselend en volgen elkaar snel op. Je zult regelmatig aan meerdere projecten tegelijk werken.

Wij zijn gericht op het maken van custom-made interieur ontwerpen voor zowel het hoge segment particuliere woningen als horecagelegenheden. Met zijn geïntroduceerde Eco Chic stijl onderscheiden wij ons door te werken met eerlijke, natuurlijke en unieke materialen die zorgen voor een warme en luxueuze uitstraling.

Vereisten

 
Kennis van SketchUp, Photoshop en eventuele andere renderprogramma’s is een pré.
   

Trefwoorden

interior design  design  interior  creatief  artistiek  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit |
Stageperiode: 6 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: Oktober/november
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
» Onderzoekstage
» Traineeship
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Interior design in Amsterdam
   

Bedrijfsprofiel

 
Hij vertegenwoordigt de nieuwe generatie Dutch Designers die wereldwijd gerespecteerd en bewonderd wordt vanwege de hoge kwaliteit van werken, nuchtere werkmentaliteit en eigenzinnige ontwerpstijl. Hij combineert dit bovendien met een flinke dosis passie, kritische blik en inspirerende persoonlijkheid. Zijn ontwerpstudio is gevestigd in Amsterdam, Nederland. Vanuit hier creëert hij interieurs en designmeubels in een grote variëteit. Interieuradvies voor villa tot restaurant, van designkroonluchter tot bank. Zijn projecten reiken tot over de hele wereld.

Is de interieurontwerper vandaag nog in Londen voor een villa in Notting Hill, morgen ontfermt hij zich over het design van een strandhuis op Mauritius. Rode draad in alle ontwerpen is een natuurlijke, rijke manier van ontwerpen en produceren. Liefhebbers herkennen deze ontwerpfilosofie aan het Eco Chic Awareness Label
   
Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: