Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.156 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Leer alles over financiële processen! in Amsterdam

Solliciteren op de stage: Leer alles over financiële processen! in Amsterdam

Stage gegevens

Locatie(s) : Amsterdam
Branche : Automatisering | ICT | eCommerce
Land : Nederland
Geplaatst op : Maandag 17 oktober 2016
Soort werk : » Financieel / Economisch
» Commercieel / Verkoop
» Management / Leidinggevende / Ondernemer
   
zanox BV

Omschrijving stageplaats

Cijfers zijn zolang als jij je kan herinneren al jouw ding. Je weet niet waarom, maar je bent er gewoon goed in. Je vindt het heerlijk om de cijfers in te duiken en verbanden te zoeken. Dus ben je een economische studie gaan volgen. En nu is het tijd voor je stage. Tijd om te ontdekken hoe de financiële administratie bij een internationale organisatie eruit ziet. Niet bij zo’n 3-delig-pak-organisatie. Nee bij een leuk, jong dynamisch online marketing bedrijf! Zanox dus!

Bij Zanox krijg je de mogelijkheid om in korte tijd alles te weten te komen over de financiele & administratieve processen binnen een internationaal bedrijf. Daarnaast krijg  je ook een kijkje in de keuken bij de nieuwste vormen van online marketing. 

De afdeling is het hart van de organisatie waar alle betaalstromen samenkomen. Naast crediteuren- en debiteurenbeheer zal de stagiair zich bezig houden met het proces waar contracting, facturatie, credit control en uitbetalingen samenvallen. Wij noemen dat het order-to-cash-proces.

 

Wat doe je zoal de hele dag?

Je bent een belangrijke schakel binnen het team en de steun en toeverlaat van onze Sr. Billing & Debtor Manager. Samen met hem zorg je ervoor dat adverteerders zoals de Bijenkorf, KPN, Coolblue & Ziggo hun facturen betalen. Want als zij betalen kunnen publishers als Dumpert, Facebook en Nu.nl weer investeren.

Omdat we al onze resultaten moeten rapporteren aan onze moeder in Berlijn, ondersteun je ook bij onze maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen. 

De functie is zo afwisselend dat we niet alles kunnen opnoemen!

Vereisten

 

Bij Zanox hebben we een streng deurbeleid! Alleen de leukste en meest gedreven kandidaten komen ons team versterken. Wanneer vinden we jou de allerleukste? Met je positieve instelling, zie je eigenlijk nooit beren op de weg. Daarom vind je veel dingen leuk en trek je ook veel zaken naar je toe. Welke je altijd tot een succes weet te maken. Door je instelling 'het kan altijd beter dan goed' zorg je ervoor dat je altijd je eigen verwachtingen en die van anderen overtreft. Naast dat je hard werkt toon je interesse in je collega's. Deel je leuke verhalen tijdens de lunch. En ben je geregeld in voor een borreltje op kantoor of samen met je collega's spontaan op een terras.

Tuurlijk telt je cv ook mee, waarbij je een glimlach op ons gezicht tovert als:

  • Je een bachelor of master studie volgt.
  • Er administratieve-werkervaring op je cv prijkt. Denk hierbij aan een boukhoudkundig bijbaantje.
  • Omdat niet iedereen Nederlands spreekt op onze werkvloer, is onze voertaal Engels. Daarom is het belangrijk dat jij goed Engels spreekt en schrijft.
   

Trefwoorden

accounting  controlling  controller  financieel  finance  debiteurenbeheer  rapportage  administratie  financiele administratie  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: hoger dan 400
Startdatum: Februari 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Leer alles over financiële processen! in Amsterdam
   

Bedrijfsprofiel

 
Waarom stage lopen bij Zanox?

Van stagiair tot directeur: bij Zanox zit iedereen op dezelfde vloer. Dit illustreert mooi onze open communicatie. Met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar zijn we een jong team van 70+ professionals, die super gedreven zijn om elke dag het beste uit zichzelf en het werk te halen. Dit, samen met de drive om continu te verbeteren, zorgt ervoor dat wij de onbetwiste nummer 1 van Nederland blijven.


Begin je bij Zanox, dan start je -met je mede stagiairs- gelijk met ons intensieve onboardingsprogramma. In de eerste 3 weken krijg je een stoomcursus performance marketing en leer je Zanox als bedrijf super goed kennen! Maar ook tijdens je gehele stage krijg je nog kennis- en vaardigheidstrainingen. Dat is allemaal onderdeel van onze Zanox University. Ben je na je stage afgestudeerd? Dan kun je solliciteren op één van onze openstaande junior vacatures.

Wil je meer weten over Zanox en de mensen die bij ons werken, volg dan deze link: http://za.no/zxcarriere

Wat bieden we (nog meer)?

* Elke dag een heerlijke lunch verzorgd door onze Coby.
* Elke vrijdag om 17.00 uur rammelt de koelkast als teken van de start van onze vrijmibo!
* Als je jarig bent krijg je cadeautjes. Zanox geeft jouw verjaardag vrij, ieder jaar weer! Dat is pas een leuk cadeau (vinden wij).
* Een stagevergoeding van 500,- per maand.
* Binnen ons bedrijf bestaat veel ervaring met het begeleiden van studenten bij hun meewerkstage en de bijbehorende combinatie van theorie en praktijk
   
Bedrijfsnaam: zanox BV
Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Andere stages van dit bedrijf

Leer alles over online marketing! in Amsterdam 05-10-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: