Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.109 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage technische ondersteuning grote adverteerders in Amsterdam

28 maart 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Amsterdam
Soort werk: » Financieel / Economisch
» Commercieel / Verkoop
» Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » € 400
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Elke dag ben je wel online te vinden. Elke dag surf je websites af en al deze websites zijn gratis, in ruil daarvoor zie jij advertenties. De ene keer subtieler, dan de andere keer. Achter het online adverteren zit innoverende technologie. Dat alles meetbaar maakt en er voor zorgt dat de adverteerders en de publishers de juiste data hebben om hun marketing te optimaliseren. Maar techniek werkt alleen als het goed geïmplementeerd en gebruikt wordt. Maar je weet ook als geen ander dat het uitleggen van techniek aan de gewone sterveling, technische kennis én sociale vaardigheden vraagt. Wij zijn daarom ook op zoek naar een communicatieve stagiair die een brug weet te slaan tussen ons technologische systeem en onze klanten (adverteerders & publishers).

Wat doe je zoal de hele dag?

Je ondersteunt ons Operations teams bij het (technisch) opzetten van nieuwe klanten in ons systeem. Hiervoor schakel je met het commerciële team voor de gemaakte afspraken en rechtstreeks met de adverteerder. Je legt hen uit hoe zij de tracking pixel moeten implementeren op hun website. Je bewaakt de voortgang en zodra alles geïmplementeerd is, check je of de tracking werkt.

Een super leerzame stage waarbij er veel ruimte is voor zelfstandigheid en pro-activiteit.

   

Vereisten

 

Je hebt eigenlijk altijd al interesse in techniek gehad. Vroeger (of misschien nog steeds) haalde je computers uit elkaar om te onderzoeken hoe het apparaat in elkaar zat. Tegenwoordig ben je nieuwsgierig naar de nieuwe mogelijkheden op het gebied van de online technologie. En heb je mondjesmaat al een beetje geprobeerd hoe PHP of HTML werkt.

Tuurlijk telt je cv ook mee, waarbij je een glimlach op ons gezicht tovert als:

  • Je een bachelor of master studie volgt. Bijvoorbeeld
  • Er sales-ervaring op je CV prijkt. Denk hierbij aan Tele-sales of straatverkoop.
  • Omdat niet iedereen Nederlands spreekt op onze werkvloer, is onze voertaal Engels. Daarom is het belangrijk dat jij goed Engels spreekt en schrijft.

Interesse?
Reageer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen!

   

Trefwoorden

online  online marketing  technologie  technology  html  php  java  technische informatica  engineering  stage ict  stage  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Per direct / September 2017 / In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Waarom stage lopen bij Awin? Van stagiair tot directeur: bij Awin zit iedereen op dezelfde vloer. Dit illustreert mooi onze open communicatie. Met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar zijn we een jong team van 70+ professionals, die super gedreven zijn om elke dag het beste uit zichzelf en het werk te halen. Dit, samen met de drive om continu te verbeteren, zorgt ervoor dat wij de onbetwiste nummer 1 van Nederland blijven. Begin je bij Awin, dan start je -met je mede stagiairs- gelijk met ons intensieve onboardingsprogramma. In de eerste 2 weken krijg je een stoomcursus performance marketing en leer je Awin als bedrijf super goed kennen! Maar ook tijdens je gehele stage krijg je nog kennis- en vaardigheidstrainingen. Dat is allemaal onderdeel van onze Awin University. Ben je na je stage afgestudeerd? Dan kun je solliciteren op één van onze openstaande junior vacatures. Wat bieden we (nog meer)? * Elke dag een heerlijke lunch verzorgd door onze Coby. * Elke vrijdag om 17.00 uur rammelt de koelkast als teken van de start van onze vrijmibo! * Als je jarig bent krijg je cadeautjes. Awin geeft jouw verjaardag vrij, ieder jaar weer! Dat is pas een leuk cadeau (vinden wij). * Een stagevergoeding van ?500,- per maand. * Binnen ons bedrijf bestaat veel ervaring met het begeleiden van studenten bij hun meewerkstage en de bijbehorende combinatie van theorie en praktijk

Bedrijfsnaam: AwinDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.