Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.296 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stagiair Winkelwedstrijd in Zaandam


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Zaandam
Branche : Retail | Groothandel
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 19 juli 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Personeel en organisatie
   

Omschrijving stageplaats

Stagiair Winkelwedstrijd 2016
Locatie Kantoor Ahold Zaandam
RTO Support afdeling
Start: 29 augustus 2016 tot en met 30 december 2016 (andere start- of einddatum in overleg mogelijk)

Organisatie
Wij zijn de meest toonaangevende drogisterijketen. Wij hebben 500 winkels verspreid over heel Nederland. Als Health & Beauty specialist bieden wij een ruime keuze aan artikelen. Deze keuze varieert van de uitgebreide collectie van ons eigen merkproducten tot bekende A-merken en andere bijzondere merken die in Nederland alleen bij ons te koop zijn. Onze medewerkers hebben een liefde voor Health & Beauty en zorgen ervoor dat onze klanten graag bij ons komen.

De afdeling RTO
Wij zijn de meest toonaangevende drogisterijketen en is door de consument in 2008, 2009, 2011, 2014 en 2015 uitgeroepen tot “De Beste Drogist van Nederland”. Wij hebben als zelfstandig onderdeel van Ahold ruim 540 winkels verspreid over heel Nederland. Van deze winkels is ongeveer 55% eigendom van ons; de overige winkels zijn franchisewinkels. Als Health & Beauty specialist bieden wij een ruime keuze aan artikelen. Deze keuze varieert van de uitgebreide collectie van ons eigen merkproducten tot bekende A-merken en andere bijzondere merken die in Nederland alleen bij ons te koop zijn.
Elk jaar organiseert de Winkelorganisatie de winkelwedstrijd. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met een projectgroep bestaande uit verschillende functionarissen. Zo heb je te maken met commercie, communicatie, operationeel managers, directie en uiteraard winkels.

De stage
De Winkelwedstrijd duurt een jaar rond en wordt afgesloten met een spannende strijd tussen de beste winkels op het eindfeest. Het raamwerk voor de Winkelwedstrijd staat, maar dit raamwerk moet elk jaar weer worden ingevuld aan de hand van de laatste actualiteiten en in goede banen worden geleid. De stagiaire is van A tot Z volledig eindverantwoordelijk voor dit proces. Een flinke opdracht met impact op de organisatie. Het is een samenspel tussen de afdeling commercie, communicatie en winkelorganisatie. Plannen, organiseren, enthousiasmeren, creativiteit en spanning zijn woorden die de werkzaamheden voor de Winkelwedstrijd goed beschrijven.
Door mee te draaien met de alledaagse gang van zaken krijg je een goed beeld van hoe het er binnen een grote retail organisatie aan toe gaat. En niet alleen binnen ons kun je een kijkje nemen in de keuken. Via de speciaal voor stagiairs opgezette netwerkvereniging ‘Ahold Experience’ krijg je de kans om ook de andere Ahold-ondernemingen te leren kennen.

Wij vragen
HBO opleiding;

 • Studie richting Business/Communicatie. Andere studierichtingen niet uitgesloten, mits duidelijk gemotiveerd;
 • Goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden; Affiniteit met Retail;
 • Klantgericht;
 • Stressbestendig;
 • Resultaatgericht;
 • Sterk analytisch inzicht;
 • Doortastend en doelgericht;
 • Winkelervaring is een pré.

Wij bieden

 • Interessante en veelzijdige meewerkstage voor 5 á 6 maanden;
 • Kennismaking met vele facetten van de organisatie;
 • Goede stage- en reiskostenvergoeding.

Solliciteer direct!

Vereisten

 
Geen vereisten.
   

Trefwoorden

stage  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: 1 september
Soort stage:
» Meeloopstage
» Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   
   
Plaats: Zaandam - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: