Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.119 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage redacteur in Den Haag

07 oktober 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Den Haag
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: » Overige
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wij zoeken iemand met journalistieke ambitie.Wij bieden een plek voor iemand die zich beter wil ontwikkelen in de journalistiek. We hebben inmiddels een goed team en we zoeken iemand die we verder kunnen opleiden tot een volwaardig journalist/redactielid. Jouw taak zal bestaan uit het schrijven van artikelen en het geven van brede ondersteuning aan de redactie. We leren je hoe je met een drupal-CMS kunt werken en zullen je leren selecties te maken van dagelijks zorgnieuws om zo onze lezers te kunnen bedienen.

   

Vereisten

 
  • Communicatie of journalistieke opleiding

  • Goed in Nederlands

  • Initiatief kunnen en durven te nemen

  • Social media ervaring

   

Trefwoorden

stage webredacteur  webredactie  stage journalistiek  journalistiek  social media  communicatie  marketing communicatie social media  
   
Minimaal opleidingsniveau: » Niet gespecificeerd
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 6 maanden
Startdatum: » Februari 2017 (per direct)
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een relatief nieuw onderdeel van een groot medisch opleidingen bedrijf. Wij bieden in de basis zorgopleidingen aan. We hebben een jong en ambitieus team en hebben alle specialismen in huis zoals technische support (drupal), fotografie en vormgeving. Bij ons is er een prettige en collegiale werksfeer. We bieden graag kansen aan jonge talenten en mensen met ambities krijgen alle ruimte voor eigen inbreng en ontplooiing.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage