Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.286 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Externe en interne communicatie in Winterswijk


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Winterswijk
Branche : Communicatie | PR | Voorlichting
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 06 oktober 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   

Omschrijving stageplaats

Wij zijn op zoek naar een afstudeerstudent die de communicatie van het bedrijf onder de loep gaat nemen. Dit geldt voor zowel de externe als de interne communicatie. Bij de externe communicatie ligt de focus voornamelijk op het gebruik van diverse social media kanalen. Wat is de huidige werkwijze en hoe kan Pentair de kanalen in de toekomst efficiënter inzetten?

Daarnaast zal de student ook de interne communicatie van Pentair mee moeten nemen in het onderzoek. Hierbij is de vraag op welke wijze het bedrijf op een overzichtelijke en simpele manier kan communiceren met haar medewerkers. Dit betekent dat zowel de huidige als de gewenste situatie in beeld moet worden gebracht. Welke informatiebehoefte bestaat er bij de medewerkers van Pentair en hoe kan het bedrijf hier het beste op in spelen?

Vereisten

 
Geen vereisten.
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: 250
Startdatum: Per direct/Februari 2017
Soort stage:
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een werk- en ontmoetingsplek voor studenten, ondernemers en hun klanten. Een plek waar mensen met plezier werken, prettig netwerken en elkaar inspireren. Een 'levende' plek, waar zichtbaar wordt wat er gebeurt als mensen hun hart volgen en doen wat zij écht leuk vinden.

Dan gaan ze stralen. Net als de ster in het logo. Die visualiseert de stralende mens en staat voor het stralende middelpunt dat we graag willen zijn. De in elkaar overlopende kleuren groen en blauw staan respectievelijk symbool voor innovativiteit en zakelijkheid. Want bij ons wordt op een vernieuwende én degelijke manier gewerkt aan de toekomst. Daarom is onze slogan: "Werken aan de toekomst".

De toekomst van de deelnemende studenten (werk, carrière), de toekomst van het participerende bedrijfsleven (groei, succes), de toekomst van de betrokken Achterhoek (voortbestaan, leefbaarheid), en die van de hele wereld (duurzaamheid, levenskwaliteit). Neem deel aan dit alles en word deel van de toekomst.
   
Plaats: Winterswijk - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail:

Stages in de omgeving van Winterswijk

De effecten van 3D metaal printen
Winterswijk