Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.300 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stagiaire Sales in Amsterdam


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Amsterdam
Branche : Commercieel | Sales
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 26 juli 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
   

Omschrijving stageplaats

Je houdt je hoofdzakelijk bezig met de verkoop van diensten die wij leveren. Daarnaast bestaat de stage uit het zoeken naar nieuwe klanten, de online en offline promotie van Brancom en het responderen op offerteaanvragen.

 

Wij bieden jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen in een leuke team binnen een moderne werkomgeving. Alle benodigde middelen om het werk naar behoren te kunnen uitvoeren worden beschikbaar gesteld. Tijdens je stage word je intensief begeleid om je stageperiode met succes af te ronden. Wij streven ernaar om succesvolle stagiaires na afloop van de stage een fulltime job te kunnen aanbieden.

Vereisten

 

Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau en kunt je goed inleven in de klant/gebruiker. Je bent gemotiveerd, enthousiast, leergierig en zelfstandig. Je hebt ervaring met acquisitie en verkopen. Ook verwachten wij van jou dat je kan werken met verschillende soorten klanten.

Tevens geven wij een vergoeding voor iedere klant die jij binnenhaalt.

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 6 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: per direct
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
» Onderzoekstage
» Traineeship
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij bestaan uit een groep van jonge pro's die verschillende disciplines in huis hebben. Wij werken aan oplossingen voor nationale en internationale bedrijven met een online of offline ambitie. Wij richten ons op uw positionering binnen de markt waarbij wij samen met u alle doelen realiseren. Daarnaast gaan wij door, daar waar anderen stoppen!
   
Plaats: Amstelveen - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: