Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.199 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Creatieve product marketing 500,- p.m. + bonus in Rotterdam

24 januari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Rotterdam
Soort werk: » Promotiewerk
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Productie
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » 500
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wil jij een stage lopen met een ervaren team dat exclusieve interieurparfums en bijbehorende design producten ontwikkeld en levert aan de luxe hotel- en fashion sector? Lees dan snel verder!

Op dit moment is er een stageplek beschikbaar voor een ambitieuze en creatieve marketing student die ons komt ondersteunen met project gerelateerde marketing- en promotie activiteiten.

Wij bieden € 500,- stagevergoeding met bonusmogelijkheden!

Denk hierbij aan klant specifieke parfum ontwikkelingen en de daarbij behorende flacon en verpakking, structureel meebouwen aan een bredere productprotfolio (luxe/ambachtelijke kaarsen, etc), maar ook het bedenken, ontwerpen en zoeken naar onderscheidende marketing-, promotie- en presentatiematerialen om onze producten op een indrukwekkende wijze te presenteren (aan klanten, als give-aways, op beurzen, etc). Verder kom je ons ondersteunen door internationaal op zoek te gaan naar nieuwe waardevolle contacten binnen deze branche zoals o.a. parfumeurs, creatieve en ambachtelijke leveranciers, beurzen, etc.

Je zult tijdens deze stage intensief samenwerken met een klein, zeer ervaren internationaal team (sales, marketing & product development) waarbij je actief wordt betrokken in dagelijkse activiteiten. Jouw werk zal dankbaar worden opgepakt, actief tijdens je stage tot uitwerking komen en we zien je graag als one-of-us.

Deze opdracht en dit team vergen dat je een gedreven, proactieve, praktische hands-on instelling hebt waarin initiatieven worden gewaardeerd en we verwachten dat je zaken tot op de bodem uitzoekt en de puntjes op de ‘i’ zet. Verder weet je dingen snel te vinden, ben je doortastend in je aanpak, durf je buiten de kaders te denken, ben je sterk in het bedenken van creatieve oplossingen, heb je oog voor detail en ben je altijd op zoek naar beter.

Ben jij dus degene die ambitieuze doelstellingen voor zichzelf heeft en op zoek is naar een unieke en alomvattende opdracht en voel je je geroepen dat dit dè stage is waar je naar zoekt, reageer dan snel! Er staat hier wellicht een stoel voor je vrij...

Vereisten

 

• een fijne persoonlijkheid!

• een proactieve, doortastende hand-on instelling.

• goed niveau Engels.

• een ongebreidelde speurders mentaliteit.

• conceptueel sterk en een onderscheidende stijl.

• affiniteit met presentationele & promotionele producten en oplossingen.

• ervaring met indesign, illustrator en photoshop.

Interesse?
Solliciteer vandaag nog en wij nemen z.s.m. contact met je op!

   

Trefwoorden

marketing  inkoop  promotiemateriaal  styling  communicatie  marketing communicatie  sourcing  international  commercieel  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wil jij graag werken met een ervaren team dat exclusieve interieurparfums en bijbehorende design producten ontwikkeld en levert aan de luxe hotel- en fashion sector?

Plaats: Schiedam - Waar ligt dit?Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage