Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.110 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage: Junior Brand Manager B2B Events in Utrecht

12 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Utrecht
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Ben je nieuwsgierig, ambitieus en ben je op zoek naar een mooie uitdaging met veel eigen verantwoordelijkheid? Heb je affiniteit met online marketing, event marketing en wil je meer te weten komen over de wereld van zakelijke evenementen? Stop dan met zoeken, want wij hebben de ideale stage voor jou!

Wat is Marqit?

Marqit is onderdeel van het ICT-media cluster binnen Jaarbeurs, het grootste ICT-platform van de Benelux. Via de merken Computable, Channelweb, Marqit, evenementen en een uitgebreid partnernetwerk voorzien wij 250.000+ bezoekers per maand van het laatste nieuws, achtergronden, insights en best practices.

Dit geeft onze klanten de mogelijkheid om 365 dagen per jaar de juiste doelgroep te bereiken via content marketingprogramma’s, gericht op het genereren van leads. Klanten zijn onder meer Microsoft, KPN, HP, IBM, Dell en Oracle.

Jouw uitdaging

Tijdens jouw stage ondersteun je de Brand Manager binnen het ICT-media cluster bij evenementen zoals B2B vakbeurzen, kick off meetings, periodieke seminars, award shows & bijeenkomsten. Je bent betrokken bij het concept, de beleving, logistiek en operations rondom deze ICT-gerelateerde B2B-evenementen. Ook coördineer je zelfstandig activiteiten rondom deze “live events”, zoals bijvoorbeeld het opzetten, uitvoeren en analyseren van een VIP-programma.

Tijdens jouw stage werk je nauw samen met de brand manager, het marketingteam en de salesafdeling en ben je een volwaardig onderdeel van het projectteam.

Waarom stage lopen bij Marqit?

Momenteel werken we met zo’n 30 jonge, ambitieuze en gezellige collega’s aan het faciliteren en ondersteunen van onze members en klanten. Binnen onze kantoormuren bestaat geen strikte hiërarchie en er heerst een informele sfeer. Als stagiair(e) van Marqit word je gezien als volwaardig collega en heb je de vrijheid om met nieuwe ideeën te komen.

Omdat we veel met stagiair(e)s werken, weten we goed hoe we om moeten gaan met enerzijds de verantwoordelijkheden naar jouw opleiding en anderzijds jouw dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast zal je actief worden begeleid door één van onze fulltimers en is er natuurlijk een passende vergoeding aan deze stage gekoppeld. Lees meer over de ervaringen van stagiair(e)s die jou voorgingen op https://marqitstage.wordpress.com/.

Het ultieme bewijs dat Marqit ook de juiste plek is om als stagiair(e) te werken wordt geleverd door onze medewerkers: bijna iedereen is in de afgelopen jaren als stagiair(e) begonnen bij Marqit. Mogelijk kunnen wij ook jou na je stagetijd een dienstverband aanbieden!

   

Vereisten

 
  • HBO/WO student(e): marketing/commerciële/hospitality gerichte opleiding;
  • Op zoek naar een meeloop- en/of afstudeerstage;
  • Nieuwsgierig van aard;
  • Proactief, initiatiefrijk, ambitieus, kritisch over eigen werk, perfectionistisch ingesteld, zelfstandig én teamplayer met gevoel voor humor;
  • Vloeiend Nederlands in woord en geschrift;
  • Goede beheersing van de Engelse taal;
  • Commercieel ingesteld;
  • Stageperiode: September 2016 t/m januari 2017 – een andere startdatum of periode is in overleg ook mogelijk
   

Trefwoorden

events  evenementen  brandmanagement  online marketing  marketing  b2b marketing  online b2b marketing  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Ons bedrijf verbindt al bijna 100 jaar mensen en markten. Gestart in 1916 met de allereerste voorjaarsbeurs in Nederland, uitgegroeid tot een werelds bedrijf in het stimuleren van handel. Wij bieden een kleurrijk palet aan beurzen, toonaangevende online platforms en spraakmakende locaties voor beurzen, congressen en events. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag. De afdeling “IT Media” is de marketingpartner van ICT-leveranciers en de kennispartner van ICT-professionals en ICT-managers. Wij inspireren, motiveren en verbinden vraag en aanbod door het creëren van waardevolle contacten. IT Media brengt ICT-leveranciers en –dienstverleners in contact met de gewenste doelgroep en informeert ICT-professionals en decision makers over de voor hen relevante ICT-oplossingen en –diensten via onze online platforms, magazine, vakbeurzen, congressen en seminars.Bedrijfsnaam: Jaarbeurs IT MediaDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.