Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.138 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Jr. Projectmanager B2B Database & Events in Utrecht

12 juni 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Utrecht
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Commercieel | Sales
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » € 350
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wij zijn op zoek naar een echte aanpakker! Ben jij proactief, initiatiefrijk, ambitieus, kritisch, perfectionistisch ingesteld, zelfstandig én teamplayer met gevoel voor humor en wil jij ervaring opdoen met databases, CMS- en CRM-systemen, direct klantencontact, online media en de evenementenbranche? Oftewel, ben jij dé stagiair(e) die een grote rol wil spelen bij het organiseren van de grootste IT-vakbeurzen in de Benelux. Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wie zijn wij?
Jaarbeurs verbindt al bijna 100 jaar mensen en markten. Gestart in 1916 met de allereerste voorjaarsbeurs in Nederland, uitgegroeid tot een werelds bedrijf in het stimuleren van handel. Jaarbeurs biedt een kleurrijk palet aan beurzen, toonaangevende online platforms en spraakmakende locaties voor beurzen, congressen en events. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag.

De afdeling “IT Media” is de marketingpartner van ICT-leveranciers en de kennispartner van ICT-professionals en ICT-managers. Wij inspireren, motiveren en verbinden vraag en aanbod door het creëren van waardevolle contacten. IT Media brengt ICT-leveranciers en –dienstverleners in contact met de gewenste doelgroep en informeert ICT-professionals en decision makers over de voor hen relevante ICT-oplossingen en –diensten via onze online platforms, magazine, vakbeurzen, congressen en seminars. Tot onze merken behoren o.a. Computable, Marqit, Channelweb, Infosecurity en Zorg & ICT.

Wat ga je bij ons doen?
Als Stagiair(e) Junior Project Manager B2B Database & Events ben je op operationeel niveau verantwoordelijk voor het goed verlopen van onze matchingtool (MyExpo) rondom verschillende IT beurzen, het onderhoud van MyExpo en het onderhoud van de database. Je hebt dagelijks contact met exposanten van verschillende IT-beurzen, werkt nauw samen met het projectteam, ondersteunt exposanten bij hun beursdeelname en zorgt er mede voor dat zij hun online marketing doelstellingen behalen. Daarnaast zorg je voor een goede invoer van belangrijke data in onze database (CMS- en CRM systemen) en zorg je er samen met de campagne managers voor dat het gehele proces rondom alle IT-beurzen zo efficiënt en effectief mogelijk ingericht is.

Op tactisch gebied ben je medeverantwoordelijk voor het evalueren van MyExpo, en de service richting exposanten. Daarnaast wordt er van je verwacht dat initiatief neemt in het aandienen van voorstellen tot verbetering(en) voor in de (nabije) toekomst. Tijdens jouw stage werk je nauw samen met de campagne managers, projectmanager en de salesmanagers. Je maakt volwaardig deel uit van het team!

   

Vereisten

 
  • HBO/WO student(e): communicatie/marketing/commerciële/(nieuwe) media gerichte opleiding;
  • Op zoek naar een meeloop- en/of afstudeerstage;
  • Je hebt organisatorische vaardigheden en kan gestructureerd werken en rapporteren
  • Vloeiend Nederlands én Engels in woord en geschrift;
  • Commercieel ingesteld, klant- en servicegericht;
  • Stageperiode: September 2016 t/m januari 2017 (5/6 maanden) – een andere startdatum of periode is in overleg ook mogelijk
   

Trefwoorden

events  marketing  communicatie  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Ons bedrijf verbindt al bijna 100 jaar mensen en markten. Gestart in 1916 met de allereerste voorjaarsbeurs in Nederland, uitgegroeid tot een werelds bedrijf in het stimuleren van handel. Wij bieden een kleurrijk palet aan beurzen, toonaangevende online platforms en spraakmakende locaties voor beurzen, congressen en events. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag. De afdeling “IT Media” is de marketingpartner van ICT-leveranciers en de kennispartner van ICT-professionals en ICT-managers. Wij inspireren, motiveren en verbinden vraag en aanbod door het creëren van waardevolle contacten. IT Media brengt ICT-leveranciers en –dienstverleners in contact met de gewenste doelgroep en informeert ICT-professionals en decision makers over de voor hen relevante ICT-oplossingen en –diensten via onze online platforms, magazine, vakbeurzen, congressen en seminars.Bedrijfsnaam: Jaarbeurs IT MediaDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.