Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.129 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Uitdagende marketingstage bij een filmdistributeur in Hilversum

08 november 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Hilversum
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » Ä 350
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Omschrijving stageplaats:
Vanuit een prachtig kantoor in hartje Hilversum brengen wij lokaal en internationaal aangekochte speelfilms op de Nederlandse markt. Onze catalogus liegt er niet om; Nederlandse maar ook Amerikaanse, Duitse en Scandinavische speelfilms. Al deze films moeten op een weloverwogen manier in de markt worden gezet.

Je taken bestaan onder meer uit:

  • Meedenken over nieuwe filmreleases en bijbehorende doelgroepen
  • Het bedenken en uitvoeren van marketingplannen
  • Briefen van de opmaak van advertenties, flyers en posters
  • Het bedenken en uitzetten van prijsvragen met vrijkaarten ism verschillende media
  • Bedenken van originele pr stunts, promo acties en manieren om de doelgroep te bereiken
   

Vereisten

 

Functie eisen / profiel

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en hardwerkende stagiair(e) met een passie voor film.

   

Trefwoorden

bioscoop  films  filmbedrijf  marketing communicatie  marketingplan  entertainment  media  media entertainment  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 6 maanden
Startdatum: » Begin februari 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Bedrijfsprofiel: Wij zijn een full-service mediabedrijf dat entertainmentcontent produceert, creŽert en distribueert voor de totale markt, zowel B2B als voor consumenten. De entertainment tak brengt lokaal en internationaal aangekochte speelfilms en tv-series op de Nederlandse en Belgische markt. Onze dvd- en blu-ray catalogus liegt er niet om; Nederlandse series als Penoza en Overspel, BBC-series als Silent Witness en Waking the Dead, natuurdocumentaires van National Geographic en de welbekende bioscoopfilms Hartenstraat. Het ontwerpbureau geeft off- en online vorm aan die campagne. Concreet houdt dit in dat wij beeldtaal creŽren, maar ook onlinestrategieŽn ontwikkelen. Bij Formats worden familiespellen gemaakt, voor een brede doelgroep. Dit doen wij met bekende licenties als Wie Is De Mol en Expeditie Robinson, maar ook ontwikkelen wij nieuwe spellen als 1 Minute en Boer?n Bluf. De kids-tak staat bekend om zijn kwalitatieve kinderproducten. Een sterke en brede catalogus met 130 films en tv-series, en daarvan afgeleide doeboeken, spellen en cd?s. Daarnaast hebben we meerdere productiebedrijven en treden we op als (co)producent van Nederlandse speelfilms en ontwikkelen wij TV formats. Het eerste project, de romantische komedie Hartenstraat, was al gelijk een groot succes en ontving een binnen ťťn week de Gouden Film status en trok in totaal 400.000 bezoekers. De handelsonderneming bedenkt, maakt en vermarkt trendartikelen voor de speelgoed- en huishoudelijke markt. Een tv zender is de nieuwste toevoeging tot de groep. Wij zijn een ondernemende, nuchtere club, die handelt vanuit een realistisch beeld om voor alle partijen een winsituatie te creŽren. Wij zijn goed in vorm, maar uiteindelijk gaat het om de inhoud die wij te bieden hebben.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage