Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.265 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage 3D animatie casepacker machine in Delft of Vlaardingen


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Delft of Vlaardingen
Branche : Automatisering | ICT | eCommerce
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 22 november 2016
Soort werk : » ICT
   

Omschrijving stageplaats

Casepacker machine

Racupack heeft in 25 jaar een fantastische naam opgebouwd in de food en non-food markten als producent van wrap-around en kartonneer oplossingen. Ze maken zogeheten ‘Casepackers’. Casepackers zijn toploading kartonneermachines. Dit is een “pick&place” proces waarin producten in een kartonnen verpakking worden geplaatst en deze wordt gesloten. 

 

Racupack is recent onderdeel geworden van het grotere Blueprint Automation. Dit heeft voor een verdrievoudiging van de omzetgroei gezorgd. Doorlooptijd van opdracht tot oplevering van een verpakkingsmachine is minder dan 6 maanden.

 

Opdracht omschrijving

De nieuwste kantonneermachine CP3 verpakt met razende snelheid. Is flexibel voor verschillende producten en de enige die het goed voor elkaar krijgt om pakjes cruesli goed te verpakken zonder ze te crushlyen. Wij leveren de automatisering van de machines. Als extra hebben wij geboden om een animatie te maken van de nieuwste kantonneermachine (CP3).

 

Het doel is om een animatie te maken waarmee Racupack hun eindklanten de werking van de machine kan tonen. Deze animatie zal gebruikt worden voor promotiedoeleinden, door verkopers en getoond worden op beurzen.

 

Voor meer informatie over de machine kan de website bezocht worden:

Vereisten

 

Jouw bagage:

Affiniteit met:

-       Informatica

-       3D modelleren

-       Robotica

-       Gaming

-       Software engineering

   

Trefwoorden

gaming  software engineering  robotics  3d modelleren  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek | » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving | » Wiskunde | Econometrie |
Stageperiode: 6 maanden
Stagevergoeding: hoger dan € 400
Startdatum: per direct
Soort stage:
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Hoogwaardige techniek en innovatie staan bij ons centraal. Wij zijn een financieel gezond en groeiend bedrijf met circa 140 medewerkers. Wij zijn gevestigd in Vlaardingen en vormen een zelfstandig onderdeel van een beursgenoteerde onderneming.

Een prettige werksfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng, dat bieden wij. Niet voor niets zijn we al 5 jaar op rij gekozen tot ‘Topwerkgever’. Kwaliteit, flexibiliteit en een no-nonsense mentaliteit typeren onze mensen.
   
Plaats: Vlaardingen - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail:

Stages in de omgeving van Delft of Vlaardingen

Country Marketing Specialist Intern
Rotterdam
Recruitment stagiair(e)
Amsterdam, Rotterdam en Utrecht
Stage Commercieel Medewerker Binnendienst
Amsterdam, Rotterdam en Utrecht
Java, Node, AngularJS ontwikkelaar
Delft
Interessante stage: online marketing/communicatie!
Rotterdam