Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.152 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Wij zoeken jou! in Haarlem

Solliciteren op de stage: Wij zoeken jou! in Haarlem

Stage gegevens

Locatie(s) : Haarlem
Branche : Uitzendorganisatie
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 11 augustus 2016
Soort werk : » Commercieel / Verkoop
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   

Omschrijving stageplaats

Ben jij als Online Marketeer in de dop op zoek naar een stage? Vind jij het interessant om ons als werving en selectie bureau verder te helpen met het SEO proof maken van onze website en projecten hieromheen waar je je in vast kunt bijten? We want you!

Ben je minimaal 5 maanden beschikbaar per 1 september voor een meewerkstage en volg je een HBO Marketing of aanverwante opleiding? Of ken jij iemand? Laat dan van je horen en kom snel ons groeiende team versterken in hartje Haarlem.

Vereisten

 
Geen vereisten.
   

Trefwoorden

marketing  online marketing  websitebeheer  ecommerce  seo marketing  sea  seo  communicatie  marketing communicatie  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: 01-09-2016
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Wij zoeken jou! in Haarlem
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van hoger opgeleid personeel werkzaam in communicatie, marketing en e-commerce. Dit doen we voor zowel vaste functies als voor interim opdrachten op medior, senior en management niveau. Wij werken transparant en snel. Wij zijn bevlogen en geloven in persoonlijke aandacht en service. We halen veel voldoening uit het succesvol verbinden van mensen. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn werkzaam vanuit ons kantoor direct aan een van de mooiste grachten van Haarlem. Dit doen wij inmiddels met een team van 9 professionals.
   
Plaats: Haarlem - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: