Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.289 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Communicatie & Social Media in Almere


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Almere
Branche : Retail | Groothandel
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 11 augustus 2016
Soort werk : » Commercieel / Verkoop
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   

Omschrijving stageplaats

Wij zijn op zoek naar een stagiair Communicatie en Social Media. Heb jij affiniteit met retail en beurzen, vind je het organiseren van events net zo leuk als wij en ben je op zoek naar een stage in de communicatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken een zelfstandige, gedreven en enthousiaste stagiair communicatie, die ons kan ondersteunen bij het verbeteren van onze communicatie op social media, de website en ondersteunt bij het organiseren van diverse events. Daarnaast zetten wij binnenkort een nieuw online inkoopplatform in de markt. Een mooie uitdaging waar wat kansen biedt om veel te leren.

De stage is vanaf september/oktober 2016 en voor een periode van minimaal 4 maanden. Ons kantoor is gevestigd in Almere, dit is ook de werkplek van de stage.

Tijdens de stage heb je contact met de deelnemers aan onze beurzen. Ga je op zoek naar nieuws en ondersteun je bij het organiseren van diverse evenementen. Je hebt een zeer zelfstandige functie en werkt mee aan de communicatie (plannen) van beide bedrijven.

Voor het onderhouden en verbeteren van de website is kennis van Wordpress een must. Daarnaast is kennis van de verschillende Social Media platformen zeer belangrijk en is feeling met de retail en sierraden markt een pré.

De stage betreft een stage op HBO niveau, waarbij ook een afstudeeropdracht tot de mogelijkheden behoord.

 

Vereisten

 

- HBO niveau

- Kennis van communicatie en Social Media platformen

- Kennis van Wordpress

 

   

Trefwoorden

stage communicatie  social media  evenementen  events  stage online marketing  retail  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: onbekend
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: september/oktober 2016
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn organisator van &Trendz in Gorinchem (inkoopbeurs voor retail in de segmenten wonen, gift, stationery en speelgoed) en op dit moment wordt een nieuw online inkoopplatform gelanceerd. Wij zijn de organisator van de nieuwste inspirerende vakbeurs voor de juweliersbranche Out of the Box 2017.
   
Plaats: Oudenbosch - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail:

Aanbevolen stages

Online marketing en social media stage
Amsterdam
Communicatie agrifood
Wageningen
Meeloopstage @ Landelijk Uitzendbureau
Rotterdam Centrum - (Lees snel verder..!)
Copywriter
Amsterdam
Content Manager
Amsterdam