Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.157 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Content stage in Bunschoten

Solliciteren op de stage: Content stage in Bunschoten

Stage gegevens

Locatie(s) : Bunschoten
Branche : Retail | Groothandel
Land : Nederland
Geplaatst op : Woensdag 12 oktober 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
   

Omschrijving stageplaats

Functieomschrijving

Je werkt voor de afdeling E-commerce op het hoofdkantoor in Bunschoten. Als stagiair werk je mee op de afdeling en ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, schrijven, redigeren en publiceren van content.
Bedrijfscultuur

Wij zijn een energieke no-nonsense organisatie en geloven sterk in de groei van onze medewerkers. Initiatief, eigen ideeën die uitgewerkt worden en verantwoordelijkheidsgevoel juichen wij toe. We bieden je een leuke, veelzijdige functie in een jong, snelgroeiend bedrijf met een goede werksfeer. Daarnaast krijg je uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. De stagevergoeding bedraagt € 250,- per maand.

Vereisten

 
Functie-eisen

We zoeken een stagiair met een vlotte pen en een voorliefde voor bloggen.  Je volgt een HBO studie richting online communicatie/marketing. Je bent creatief, pragmatisch en doelgericht ingesteld, werkt graag in teamverband en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. 

   

Trefwoorden

content  schrijven  marketing  communicatie  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 3 maanden
Stagevergoeding: € 250
Startdatum: Per direct/oktober 2016
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Content stage in Bunschoten
   

Bedrijfsprofiel

 
Bedrijfsprofiel
Over Bouwmaat gesproken…… Bouwmaat is met 46 vestigingen en Bouwmaat.nl de succesvolste
groothandelsketen voor professionals in de Bouw. Onze klanten zijn actief in herstel, renovatie en onderhoud. Elke vestiging heeft een aanbod van meer dan 12.000 verschillende producten en materialen voor alle specialiteiten in de bouw. Onze klanten maken van jouw huis een thuis. Passie en betrokkenheid staan bij Bouwmaat voorop. Je werkt in een winnend team samen met vakkundige collega's aan de verdere groei van de succesformule en draagt bij aan het succes van onze klanten. Werken bij Bouwmaat staat voor uitdaging!
Bedrijfscultuur
Wij zijn een energieke no-nonsense organisatie en geloven sterk in de groei van onze medewerkers. Initiatief, eigen ideeën die uitgewerkt worden en verantwoordelijkheidsgevoel juichen wij toe. We bieden je een leuke, veelzijdige functie in een jong, snelgroeiend bedrijf met een goede werksfeer. Daarnaast krijg je uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Vanzelfsprekend bieden we je een marktconform salaris en kennen we goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

   
Bedrijfsnaam: Bouwmaat Nederland
Plaats: Bunschoten-Spakenburg - Waar ligt dit?
Contactgegevens: E. Vianen
evianen@bouwmaat.nl
033 - 299 28 00
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: