Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.296 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Online Marketing en Communicatie in Oud-Beijerland


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Oud-Beijerland
Branche : Commercieel | Sales
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 03 november 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
   

Omschrijving stageplaats

Ben jij gedreven, enthousiast, leergierig, heb je affiniteit met online marketing en communicatie en lijkt het je geweldig om voor een startup te werken? Dan hebben wij de ideale stageplek voor jou!

Als Stagiair(e) Online Marketing en Communicatie houdt jij je bezig met meerdere vlakken op het gebied van online marketing en communicatie. Omdat ons bedrijf een online start up is zal je intensief samenwerken met je collega’s in verschillende facetten van een online startup, zoals affiliate marketing, online adverteren, SEO, nieuwsbrieven, social media en de verdere ontwikkeling van de website.

Je krijgt veel verantwoordelijkheden en je kunt creatief meedenken over onze concepten. Je bent onder andere bezig met SEO, content optimalisatie, affiliate marketing, het kwalificeren van onze aanvragen en ondersteunende werkzaamheden voor het Sales en Marketing team. Ook heb je de mogelijkheid om verschillende (marketing) onderzoeken te verrichten, zoals een doelgroep analyse.

We bieden je de kans om stage te lopen bij een online startup en praktijkervaring op te doen binnen een ervaren team. Je zult vele facetten van marketing en communicatie leren kennen tijdens je stageperiode. En niet onbelangrijk: we bieden je een gezellige werksfeer & ontspanning bij een vrijdagmiddag borrel.

Vereisten

 

Wie wij zoeken

  • Je bent een commercieel talent;
  • Je bent minimaal 4 dagen beschikbaar om stage te lopen;
  • Je denkt en werkt op HBO/ WO niveau;
  • Je bent communicatief sterk;
  • Je beschikt over een goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt een hands on mentaliteit en je bent stressbestendig;
  • Je bent leergierig en wilt graag meer leren over online marketing;
  • Je bent in staat zelfstandig en in teamverband te werken;
  • Je blijft zo lang als nodig is voor jouw school!
   

Trefwoorden

online marketing  online communicatie  marketing  communicatie  google adwords  seo marketing  affiliate marketing  social media  content  email marketing  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit |
Stageperiode: onbekend
Stagevergoeding: 250
Startdatum: Februari 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
» Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Onze website helpt consumenten met het vinden van de beste vakmannen voor klussen in en om het huis. Via ons kunnen consumenten op eenvoudige wijze op zoek gaan naar vakmannen die werkzaam zijn bij hun in de buurt en gratis online offertes aanvragen.
   
Plaats: Oud Beijerland - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: