Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.117 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

UX Stagiair in Utrecht

20 oktober 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Utrecht
Soort werk: » Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
» ICT
Branche: » Onderwijs | Opleiding | Training
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Ben je creatief en heb je een passie voor web technologie? Kom dan stage lopen of afstuderen bij ons.

Ons bedrijf een adaptief onderwijsplatform dat ieder kind uitdaagt om zich optimaal te ontwikkelen. Onze missie is het leerresultaat van kinderen in het basisonderwijs drastisch te verhogen.

Hoe ziet een dag als UX Design Stagiair bij ons eruit?

Tussen 09.00-10.00 komen je meeste collega’s binnengelopen, je pakt een goede bak koffie en je groet je collega’s. Wat je ‘s ochtends voor kleding en schoenen aan hebt getrokken, maakt ons niet uit, zolang jij je maar lekker voelt en met een goed humeur naar het werk komt.

 

Je draait mee in een Scrum team en ondersteunt bij het uitwerken van nieuwe concepten. Je bent creatief, je spart met jouw stagebegeleider over nieuwe features en werkt deze vervolgens uit. Om 12:00 uur sluit je aan bij de dagelijkse stand-up meeting met onze collega’s in Rusland. Tijdens de stand-up bespreken we de status van items en welke opgepakt moeten worden. We sprinten 3 weken en op demo donderdag laat iedereen zijn werk zien onder toeziend oog van veel collega’s.

 

Rond 12.30 is het lunchtijd. Wij zitten vlak naast Utrecht Centraal dus je kan een broodje halen of gebruik maken van het bedrijfsrestaurant.

 

Na de lunch ga je weer aan de slag en werk je de concepten uit door middel van bijvoorbeeld wireframing middels Axure, InVision of gewoon lekker met potlood en papier.

 

Na het werk doen wij regelmatig iets leuks met het team maar dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

 

Met welke technieken werken wij:

 • Amazon Web Services: wij draaien geheel in de Amazon Cloud en we gebruiken een breed pakket van Amazon diensten;
 • NET, MVC5, C#;
 • JavaScript, jQuery, jQueryUI, KnockoutJS en RequireJS;
 • HTML en CSS/LESS;
 • SQL Server en MongoDB.
   

Vereisten

 

Welke kennis en kwaliteiten heb jij nodig om bij ons stagiair te zijn:

 • Minimaal HBO;
 • Je hebt kennis van Photoshop en/of Illustrator;
 • Je bent creatief;
 • Interactief vermogen;
 • Je bent punctueel, leergierig en ambitieus;
 • Je hebt een passie voor web technologie;
 • En het allerbelangrijkste: je wilt, net als iedereen bij ons bedrijf, het onderwijs drastisch verbeteren.

 

Wil jij meewerken aan dit succes met veel kans op een leuke baan na je stage of afstuderen? solliciteer dan direct

   

Trefwoorden

ux  design  interaction design  visual design  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » 6 maanden
Startdatum: » Wanneer mogelijk
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Kinderen werken aan leerdoelen van kernvakken die aansluiten bij hun eigen niveau. De leerkracht wordt ontzorgd met een systeem dat inzicht en handelingsperspectief biedt en tijd en ruimte geeft om nog meer leerkracht te zijn. Ouders kunnen hun kinderen verantwoord helpen met leren, en het schoolmanagement krijgt meer inzicht om gericht beleid te maken. Wij verbinden alle betrokkenen in het onderwijs en stelt hen in staat het kind optimaal te ondersteunen en te volgen. Door deze verbinding en het adaptieve lesmateriaal kunnen kinderen effectiever kernvakken als taal en rekenen tot zich nemen. Samen met de leerkracht, school en ouders beslist het kind hoe de tijd die vrijkomt te gebruiken: voor het verder verdiepen van de traditionele kernvakken, voor het werken aan nieuwe vaardigheden voor de 21e eeuw, of voor het aangaan van andere persoonlijke uitdagingen die passen bij het kind. De dienstverlening van ons is gebaseerd op hoogwaardige technologie. Wij zijn het grootste digitale onderwijsplatform met momenteel meer dan 2.000 basisscholen, 180.000 leerlingen, 10.000 leerkrachten en 130 eigen professionals. Wij hebben de ambitie om de ingezette verandering in het onderwijs te versnellen. Wij willen persoonlijk en verbonden onderwijs in het klaslokaal werkelijk mogelijk maken en daarmee een sterke verbetering van het leerresultaat realiseren.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage