Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.117 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Content marketeer in Gouda

03 november 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Gouda
Soort werk: » Staf / Advies / Consultancy
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Retail | Groothandel
Type stage:
»  Afstudeerstage
»  Onderzoekstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Als Stagiair(e) Content marketeer bied je in de dagelijkse werkzaamheden ondersteuning aan de online commerciële activiteiten. Wij bieden een meewerkstage voor een periode van zes maanden vanaf september 2016 voor vijf dagen per week. Tevens bieden wij, naast deze vijf dagen, ruimte voor het uitvoeren van een stage opdracht.  

De online commerciële activiteiten zijn de commerciële onlineactiviteiten van ons en die van onze klanten. Wij zijn verantwoordelijk voor het uitwerken van nieuwe content die ondersteuning geeft aan de commerciële doelstellingen. Dit kan zijn door dagelijkse content van alle digitale kanalen: web, mobile (app), mail, push en social media. Ook campagne content voor de commerciële tools en applicaties die door ons wordt ingezet kan onderdeel zijn van de stage. Afhankelijk van jouw achtergrond en vaardigheden houd jij je bezig met één of meerdere van deze kanalen. Je kunt hierbij denken aan werkzaamheden als het schrijven van content voor de website, content voor het opstellen van creatieve social media posts, het opstellen van artikelen, e-mails en nieuwsbrieven. Bovendien wordt je actief betrokken bij het ontwikkelen van creatieve campagnes voor klanten van ons in samenwerking met anderen.

De perfecte stagiair(e) Content marketing is creatief, stressbestendig, analytisch ingesteld, heeft een goed gevoel voor humor, schrikt niet van techniek en cijfers en weet bovendien pakkende en doelgerichte teksten te schrijven

 

   

Vereisten

 

Duur van de stage: Zo lang als jij stage moet lopen!

Om als Stagiair(e) Content marketing aan de slag te kunnen dien je te beschikken over onder andere de volgende eigenschappen:

  • MBO/HBO opleiding in de richting Communicatie, ICT, Business, Marketing of Media;
  • In staat zelfstandig te werken;
  • Teamgerichte instelling;
  • Proactieve en communicatieve instelling;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Kennis van Excel, HTML en videobewerking is een zeer grote pré;
  • Affiniteit met commerciële tools en applicaties is een pre;
  • Woont bij voorkeur in Gouda of omgeving. 
   

Trefwoorden

content  marketeer  marketing  
   
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Februari 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een organisatie die bedrijven succesvoller maakt, een van onze pay offs is "we make sales sweet" we werken met middelgrote ondernemingen, straten vaak in een cycle waar de ondernemer denkt dat zijn probleem ligt. We eindigen vaak in een ander cycle waar het probleem begint of ear het probleem zich bevindt. We geloven dat de nieuwe technieken, tooling en applicaties die je kunnen helpen als onderneming voor iedereen een toegevoegde waarde hebben.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage