Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.265 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Netofex zoekt Front-end designer in Groningen


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Groningen
Branche : Commercieel | Sales
Land : Nederland
Geplaatst op : Maandag 21 november 2016
Soort werk : » ICT
» Elektrotechnisch / Electronica
   
Netofex BV

Omschrijving stageplaats

Hallo, Netofex is een online media bureau in Groningen. We runnen en ontwikkelen online marketing campagnes voor klanten over de hele wereld. We groeien snel en hebben doorlopend behoefte aan stagiairs die ervaring willen opdoen op het gebied van web / app development en web / multimedia design. We werken in een jong en dynamisch team in een leuke maar professionele werkomgeving.

Zie ons bedrijfsprofiel voor meer informatie of kijk op www.netofex.nl 

We zijn benieuwd naar jou en je portfolio! 

Vereisten

 

Kennis van HTML en / of WordPress

en

Multimedia / Webdesign

 

Voor alle stagiairs in ons bedrijf geldt dat we zoeken naar mensen die: 

Flexibel en stressbestendig zijn

Snel nieuwe kunnen en willen dingen leren

Zelfstandig kunnen werken maar niet bang zijn om te vragen 

Niet bang zijn om zelf met ideeen te komen! 

Niet allergisch zijn voor onze kantoorhond, Bo

   

Trefwoorden

webdesign  websites  webdesigner  html  wordpress  
   
Minimaal opleidingsniveau: Niet gespecificeerd
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: 6 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: September 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Netofex is een Nederlands online mediabureau dat onze klanten eersteklas resultaten biedt
Wij bieden wereldwijd diensten op het gebied van verwerven van nieuwe klanten en genereren van leads.

We zijn een innovatief en snelgroeiend bedrijf en wij zijn altijd op zoek naar geweldige teamleden. Als jij goed bent in online marketing, data-analyse of web-design en je woont in of rond Groningen, neem dan contact met ons op. We vernemen graag van je!!

Onze organisatie is flexibel en niet-verzuild. Wij houden ons verre van het wollige gepraat dat veel marketingbureaus kenmerkt. Wij houden van meetbare resultaten en van mensen die met beide benen op de grond staan. Wij zijn actief op zoek naar een goede balans in diversiteit in ons team. Laat leeftijd, geslacht, geloof of handicap je er dus alsjeblieft niet van weerhouden om bij ons te solliciteren. Het enige wat wij van je vragen is dat je echt goed bent in wat je doet, dat je heel graag nieuwe dingen leert en dat je in een dynamisch bedrijf wilt werken. Als je meerdere talen spreekt is dat een echte bonus. In ruil daarvoor bieden wij je heel veel professionele mogelijkheden in de voorhoede van online marketing, tegen een meer dan fatsoenlijke beloning. Wij werken in een professionele en toch gezellige ruimte in het centrum van de stad Groningen. Wij bij Netoflex geven niet veel om hiërarchie; wij waarderen onze teamleden voor waar ze goed in zijn en geven ze volop ruimte voor ideeën en initiatieven. Wij werken hard en hebben net zoveel plezier. Klinkt je dat als muziek in je oren? Neem contact op en laat ons weten dat je interesse hebt!

Stagiair(e)s kunnen zeker ook bij ons terecht. Wij hebben stagair(e)s in de volgende gebieden gehad: Management voor Kleine bedrijven en Detailhandel, Webontwikkeling, Toepassingsontwikkeling, Multimedia Design en Technologie, Big Data analyse (Econometrie), Online Marketing, enz. Als je in deze gebieden een studie volgt bestaat er grote kans dat we samen een relevante stage kunnen definiëren. En weet je wat we zo leuk vinden over onze stagair(e)s? Dat veel ervan na hun afstuderen terugkomen. Wij zien dat als een groot compliment.
   
Bedrijfsnaam: Netofex BV
Plaats: Groningen - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: