Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.153 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Medewerker bedrijfsrestaurant in Den Haag

Solliciteren op de stage: Medewerker bedrijfsrestaurant in Den Haag

Stage gegevens

Locatie(s) : Den Haag
Branche : Overige
Land : Nederland
Geplaatst op : Maandag 26 september 2016
Soort werk : » Horeca / Catering / Hostess
   

Omschrijving stageplaats

De Sociaal-Economische Raad (SER) adviseert kabinet en parlement over de hoofdlijnen van het te voeren sociaal-economisch beleid. Ook voert de SER bestuurlijke taken uit. In de SER werken onafhankelijke kroonleden, werkgevers en werknemers samen. Het secretariaat telt circa 90 fte’s.

 

In het gebouw van de SER zijn diverse andere organisaties gehuisvest. In totaal verricht het Facilitair Bedrijf, dat bestaat uit de onderdelen Informatie- en Communicatietechnologie, Post en Archief, Receptie, Bedrijfsrestaurant en Onderhoudsdienst werkzaamheden voor circa 300 werkplekken. Voor ons bedrijfsrestaurant zijn wij op zoek naar een enthousiaste

 

Stagiair(e) medewerker bedrijfsrestaurant

 

De werkzaamheden

Je maakt onderdeel uit van ons vaste team van 6 vaste medewerkers. Je helpt mee bij alle voorkomende werkzaamheden. Je werkt mee aan de voorbereiding van de lunches, je assisteert bij de uitgifte van de lunches voor het personeel en andere bezoekers, je verzorgt het bijvullen en schoonhouden van de koffie/thee apparaten op de verschillende kantoorafdelingen, je verricht schoonmaakwerkzaamheden in de spoelkeuken en je helpt mee aan de catering voor buffetten, diners en recepties.

Vereisten

 

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte stagiair (mbo-niveau). Je bent leergierig en je houdt ervan om de handen uit de mouwen te steken. Daarnaast bent je representatief en vind je het leuk om in teamverband te werken. Je bent voor een aantal maanden beschikbaar.

 

Wij bieden

Een leuke stage waarbij je de gehele organisatie leert kennen en bij alle facetten van het werk als cateringmedewerker betrokken wordt. Je wordt opgenomen in een gezellig en ervaren team van medewerkers waar je veel van kunt leren. De stage is voor 4 of 5 dagen per week en de werktijden zijn van 07.30 uur tot 16.00 uur (aanpassingen in aantal dagen of werktijden zijn- in overleg- mogelijk). Wij bieden een stagevergoeding van € 400 per maand op basis van een 40-urige werkweek.

 

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rob Canters, HR Adviseur (070-3499634). Je sollicitatie kun je e-mail richten aan sollicitatie@ser.nl.

 

Meer informatie over de SER is beschikbaar op onze website: www.ser.nl.

   

Trefwoorden

stage horeca  catering  restaurant  bedrijfcatering  
   
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): » Horeca | Toerisme | Facilitair |
Stageperiode: onbekend
Stagevergoeding: € 400
Startdatum: in overleg
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Medewerker bedrijfsrestaurant in Den Haag
   

Bedrijfsprofiel

 
De Sociaal-Economische Raad (SER) adviseert kabinet en parlement over de hoofdlijnen van het te voeren sociaal-economisch beleid. Ook voert de SER bestuurlijke taken uit. In de SER werken onafhankelijke kroonleden, werkgevers en werknemers samen. Het secretariaat telt circa 90 fte’s.

In het gebouw van de SER zijn diverse andere organisaties gehuisvest. In totaal verricht het Facilitair Bedrijf, dat bestaat uit de onderdelen Informatie- en Communicatietechnologie, Post en Archief, Receptie, Bedrijfsrestaurant en Onderhoudsdienst werkzaamheden voor circa 300 werkplekken.
   
Bedrijfsnaam: Sociaal-Economische Raad
Plaats: 's-Gravenhage - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: