Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.152 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage bij Rocket Meetings in Amsterdam

Solliciteren op de stage: Stage bij Rocket Meetings in Amsterdam

Stage gegevens

Locatie(s) : Amsterdam
Branche : Automatisering | ICT | eCommerce
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 25 oktober 2016
Soort werk : » Management / Leidinggevende / Ondernemer
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
» Callcenter / Customer service
   
RocketMeetings.eu

Omschrijving stageplaats

Geweldige stage bij een Tech Startup:


Je krijgt begeleiding en je kan uitblinken in wat jij goed kan!

De stage is vormgegeven rondom Marketing/sales en customer service.


Over de stage:

Natuurlijk kunnen wij een voorstel doen, maar de beste stage-kandidaat komt tijdens een persoonlijk gesprek zelf met een voorstel. Waarom? Omdat wij zo veel als mogelijk van jouw talent willen zien, waarom zouden we je dan in een hokje duwen?

 

Ideeën voor stage opdrachten:

Om je een idee te geven allerlei soorten mogelijkheden op gebied van marketing, user experience, sales en geweldige customer-service. Bijvoorbeeld: verbeteren van user experience (design) , effectueren/opzetten van de marketing campagne, verder inregelen van onze manier om het meeste uit feedback van gebruikers te halen, content ontwikkeling (blog), Design. A/B testen. Markt of gebruikersonderzoeken. Als jij de kandidaat bent die we zoeken komen we samen tijdens het persoonlijke gesprek tot de definitieve opdracht.

 

Echte begeleiding:

Je krijgt veel vrijheid, maar hoeft zeker niet alles zelf uit te vinden. Wij vinden het leuk om je te leren hoe dingen in de praktijk werken en wat er nodig is om succesvol te zijn in de zakenwereld. Je zult worden begeleid door de oprichter zelf (Stijn).

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste gemotiveerde mensen die het gaaf vinden om bij te dragen en onderdeel te zijn van onze visie. Werk jij met passie en geloof je ook dat alleen echt goed werk (rapportcijfer >8.5) de basis is van mooie resultaten? Wij zijn dol op mensen die een stapje extra doen en zelf met voorstellen en ideeën komen en bieden ook ruimte om dat echt in de praktijk te brengen.

 

Wij denken aan de volgende studierichtingen:

Marketing, business studies, commerciële economie, online-design opleidingen maar ook bijvoorbeeld hotelschool. Hotelschool? Ja zeker, deze mensen staan bekend om echt te verplaatsen in de klant en weten over het algemeen wat echte service is!

 

Over RocketMeetings.eu:

Bij RocketMeetings geloven we erin dat organisaties veel effectiever, efficiënter en prettiger kunnen werken. Dat dit geen trade-off is maar juist samen bereikt kan worden. Wij weten hoe belangrijk het is om met elkaar af te stemmen en zien ook hoe lastig/ingewikkeld dit kan zijn. Vergaderingen staan hierin centraal en daarom ontwikkelde wij de meest effectieve software en diensten om te zorgen dat je het maximale uit je vergaderingen kan halen. Echte ondersteuning wordt niet bereikt met een rapportcijfer 7, daarom gaan wij voor minimaal 9.

Oh en waarom wij een stage uitzetten? Om dat wij graag in contact komen met talentvolle mensen die vernieuwend denken en niet gehinderd zijn door “zo deed ik dat vroeger altijd”. We beginnen nu echt te groeien en kunnen goed hulp gebruiken.

Vereisten

 

Vereisten:

  • Energie, passie en inzet
  • Echt goed werk willen leveren

 


Looptijd stage:

Duur van de stage is minimaal 5 maanden.

Overige vaardigheden moeten in lijn zijn met de specifieke opdracht die we afspreken. Spreken we af dat je je gaat concentreren op design dan lijkt het ons vanzelfsprekend dat je ervaring hebt met illustrator, photoshop of bijvoorbeeld CSS.

   

Trefwoorden

webdesign  webdesigner  multimedia design  online marketing  productontwikkeling  markt en product innovatie  commercieel  customer service  klantenservice  startup  sales en marketing  bedrijfskunde  business development  mba  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: 300
Startdatum: Wij zoeken nog voor oktober/november 2016!
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
» Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Stage bij Rocket Meetings in Amsterdam
   

Bedrijfsprofiel

 
RocketMeetings is een tech startup die tools aanbiedt die ondersteunen om effectief en fijn te vergaderen.
Happy Meetings!
   
Bedrijfsnaam: RocketMeetings.eu
Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?
Contactgegevens: Thijssen
stijn@rocketmeetings.eu
020-2600112
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: