Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.156 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Event Supporters gezocht voor Horror Event in Hilversum

Solliciteren op de stage: Event Supporters gezocht voor Horror Event in Hilversum

Stage gegevens

Locatie(s) : Hilversum
Branche : Toerisme
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 01 september 2016
Soort werk : » Receptionist(e) / Telefonist(e)
» Promotiewerk
» Horeca / Catering / Hostess
» Bouw- of civiel technisch
» Beveiliging
   

Omschrijving stageplaats

Het Evenement
Het evenement is een jaarlijks terugkerend scare-evenement in Hilversum. Meer dan 50 acteurs zullen in de verschillende scarezones en spookhuizen de bezoeker de stuipen op het lijf jagen. De kernwaarden van onze stichting zijn plezier maken, een totaalervaring bieden en innoveren. Hiermee bieden we de bezoekers een uniek avondje uit aan. Voor dit event zijn we opzoek naar event-supporters die de avond willen ondersteunen. De taken van een event-supporter kunnen onder andere bestaan uit: De kassa, Doormen/-women, Flexmedewerker, Receptie / Kledinguitgifte, Flashlight-waver, of als Assistent van de teamleider. Je hoeft niet alle dagen te kunnen!

Dit jaar zal het evenement plaatsvinden op:- 16, 17, 18, 23, 24, 25 en 30 september- 1 en 2 oktober. Op 10 of 11 september (afhankelijk van de functie) is het inwerk moment. De openingstijden van het evenement zijn van 19:30 uur tot 22:30 uur. Je zal op verschillende tijden aanwezig moeten zijn, met de vroegste 6 uur voorafgaand aan de opening van het evenement.

 


Taakomschrijving
Op deze dagen zal het productieteam op de draaidagen ondersteunen, en tussenpersoon zijn voor teamleiders en acteurs. Zo zal je betrokken zijn bij de kledinguitgifte en –inname, de teamleiders ondersteunen en de catering verzorgen. Ook zullen ze helpen het evenemententerrein klaar te maken voor opening. Je kan daarnaast assisteren bij ticketing en toegangscontrole, de toegang tot het spookhuis, opbouw en afbouw en Front Officetaken.

Het evenement draait volledig op vrijwilligers. Niet alleen bij de werknemers, maar de complete organisatie draait op een gezamenlijke passie voor dit type evenementen. Hierdoor is het ook niet mogelijk om een vergoeding of reiskosten vergoeding te bieden.

Vereisten

 
Flexibel, Enthousiast, Leergierig
   

Trefwoorden

event  
   
Minimaal opleidingsniveau: Niet gespecificeerd
Studierichting(en): » Horeca | Toerisme | Facilitair |
Stageperiode: 1 maand
Stagevergoeding: nog onbekend
Startdatum: Inwerken op 10 of 11 september
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Event Supporters gezocht voor Horror Event in Hilversum
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij staan garant voor een gruwelijk en uniek avondje uit! Gil de longen uit je lijf in een van de spookhuizen of laat je de stuipen op het lijf jagen in de scarezone. De overlevenden en achterblijvers kunnen bijkomen aan de bar.

Om u de avond van uw leven te bezorgen werken wij altijd vanuit een duidelijke storyline en gaan wij uit van de volgende drie kernbegrippen: plezier, ervaring en innovatie. Wij zijn een jaarlijks terugkerend scare-evenement in Hilversum.
   
Plaats: Hilversum - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: